Aktywne Wpisy
Ktoś wrzucił fotkę Semi i naśmiewają się że wygląda paskudnie ¯\(ツ)/¯
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
Co do wyglądu, to jej kształt wynika tylko i wyłacznie z próby osiągnięcia jak największej aerodynamiki. Ta wielka ciężarówka uzyskała lepszy współczynnik aerodynamiczny niż Bugatti Chiron. W ten sposób uzyskano kilkdziesiat km zasięgu więcej z tej samej baterii.
W zasadzie nieistotne czy ciężarówka jest na benzynę, czy na energię elektryczną. Idiotyczne kształty klasycznych kabin stawiają wręcz maxymalny opór. Popatrz np. na
jmuhha +160
Ostatni poranny autobus do Chrubieszowa gdzie jest sklep i przychodnia właśnie odjechał ( ͡° ʖ̯ ͡°)....
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...
Następny będzie o 13:10 a i tak nie wszyscy się zmieszczą...
co juz nam zniszczyli:
1. Święta wielkanocne 2020
2. Wszystkich świętych 2020
3. Boże Narodzenie 2020
4. Sylwester 2020
5. Ferie 2021
6. Wielkanoc 2021
7. Wakacje 2021 przez ciagla propagande
Do tego :
1. Psychikę dzieci
2. Wiezi studenckie
3. Gastronomie
4. Procedury medyczne
5. Branze rozrywkowa.
6. Zaufanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@wiem_wszystko: tego nigdy nie mieli
@rales: to akurat niszczy życie w tym chlewie
Zajebiste swieta z rodziną
Nie obchodzę
Zajebisty Sylwester z ziomeczkami na domku
Narty i spacery po gorach - było zajebiscie
Jak Cię #!$%@? propaganda to
Jak to wyglądało u mnie?
1. Święta wielkanocne 2020 - rodzina zabunkrowana w domach, samotność w domu, kilka telefonów z życzeniami.
2. Wszystkich świętych 2020 - zamkniety cmentarz
3. Boże Narodzenie 2020 - wprawdzie swiętowaliśmy ale starszyzna z rodziny ciągłą nagonką została sama
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@wiem_wszystko: rozumiem że Twoje przykłady, w przeciwieństwie do moich, to nie są dowody anegdotyczne?;) Każdy żyje w jakiejś bańce. Ja z mojej perspektywy bym powiedział że 90% osób ma wyrąbane w to co się dzieje i żyje normalnie.
#!$%@? propagande zyj swoim zyciem, i nie patrz na innych bo