Wpis z mikrobloga

#wroclaw #jedzenie71
Przeglądam ofertę foodtrucków które dziś stoją na Nowym Targu i rzuciła mi sie w oczy taka perełka.
Burger witariański. 25zł. Bez mięsa. Według opisu autora, chlebek na 10cm średnicy. Jeszcze tam nie poszedłem, a już czuję że będzie ruchanie portfela.

Po lewej w komentarzu jest ich cennik z wczorajszego streama. Jakby komuś bylo za tanio to jest olej lniany po 150zł za litr i sok pomarańczowy po 40zł za litr. Drogo w tym Wrocławiu. Muszą mieć ogromne koszta, skoro nawet na foodtrucka czy przyczepę ich nie stać xD.

Ciekawe czym pewien skazany i ulany bloger będzie uzasadniał te ceny. Przecież oni nawet foodtrucka nie mają.

Zdjęcie nie wiem czym robione, ukradłem.
Pobierz NaglyAtakGlazurnika - #wroclaw #jedzenie71
Przeglądam ofertę foodtrucków które dziś ...
źródło: comment_1629614703UNxd0ipreifeg0cD5ZYQNT.jpg
  • 54
@NaglyAtakGlazurnika: Ostani raz wczoraj dałem się nabrać na żarcie w foodtrucku. Znazłam na fejsiku zlot żarcia na kólkach. Mój portfel dostał skrętu i próbował uciec pod szafkę, ale spoko. Idziemy. Na miejscu ze trzydziesci bud i sprinterów z abs, esp i bbq. Wejście smoka, kimchi, mokry sen mangozjebów juz za dychę. Po zanurzeniu łyżki już wiedziałem, że dałem się wyruchać, jak... wy już wiecie jak. Dostałem trzy (słownie trzy) kawałki mięsa