Aktywne Wpisy
lady_katarina +499
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +351
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
#dzieci #antynatalizm #takaprawda #zwiazki
@elune jestem
Kocham go i nie zamierzam się teraz z tego powodu rozstawać, bo może kiedyś jemu się odmieni, albo mi. Albo okaże się że któreś z nas nie może mieć dzieci (adopcja odpada, bo obcych bachorów bym nie zniosła, nigdy nie pokochała
@churros8:
Sorki za bezpośredniość, ale imho jesteś na dobrej drodze żeby w--------ć się w dziecko, którego
Zaś sama miłość do dziecka to długi proces. Może zaczynać się od niewielkiego haju jak zakochanie, albo od punktu 0, jak przyjaźń. U mnie to była ta druga opcja.
Aktualnie, po 5 latach, nie rzygam tęczą na każdy uśmiech mojej córeczki i do szału doprowadza mnie jej marudzenie. Inne dzieci
A i jeszcze jedno. Nie zmieni ci się nigdy.