Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tusk ma tego świadomość, dlatego unika kontrowersyjnych wypowiedzi. Zamiast tego wytyka PiSowi ich politykę migracyjną. W mojej opinii bardzo rozsądny ruch.

@Killziz: a Jachiry czy jakiś inny razem z Jońcą z lewicy biegają dosłownie nad granicę i robią raban, że ich nie wpuszczają
  • Odpowiedz
@skizo: Ten twit nic nie wnosi. Lewica prawdopodobnie będzie go wyzywać, ale to nie ma żadnego znaczenia. Dużo ważniejsze jest zdobycie głosów tych mniej radykalnych wyborców PiSu. Imigracja to temat, który wywołuje strach. Nie ma silniejsze uczucia niż strach.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: I to jest akurat głupie, bo oni niczego się nie nauczyli. PiS wygrał wybory m.in. przez ich politykę migracyjną (przynajmniej tą, o której mówili). Ludzie się wtedy bali, dzisiaj zresztą też się boją. Lepiej wyrażać wyważone opinie, niż pchać się na granicę i krzyczeć.
  • Odpowiedz
  • 1
@Killziz: bardzo XD chyba sie przeliczył, poczytajmco pisza pod tych twittem to jest wersja light

@skizo No i? I co ten pajac z twittera przy wyborach zagłosuje na PiS? Nie. Zagłosuje i tak na KO albo na Lewicę - jeśli to jest elektorat lewicy to i tak KO go nie odbije bo jest zbyt skrajny więc nie ma się co nim przejmować.
  • Odpowiedz
@djtartini1: Tak, ale:

1. Bez przymusu
2. Kontrolujac kogo sie wpuszcza na granicy. Zdecydowanie byl przeciwko wpuszczaniu wszystkich ktorzy chca przejsc
3. Bez obowiazkowego przydzialu miedzy kraje
4. A po wszystkim jak poszedl do EU to byl autorem porozumienia z Turcja ktore wstrzymalo fale emigracji. Co prawda Turcja potem szantazowala, ale to byl moment gdy fala zaczela sie
  • Odpowiedz
  • 0
Co z tego jak debile z jego partii jada tam nielegalne przekraczać granicę Białorusi i przemycać na Białoruś towary bo niestety ale tak to wygląda. Myślą ze maja legitymacje i mogą wszystko. Ameby umysłowe. Troche mnie denerwowało ze tvn nie dostanie koncesji ale teraz po tym co tam odpierdzielaja to mam ich w p-----e
  • Odpowiedz