Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +388
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +18
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

źródło: comment_1629556307C06NDrEbZOXxPAmHC9ZYcC.jpg
Pobierz@Killziz: a Jachiry czy jakiś inny razem z Jońcą z lewicy biegają dosłownie nad granicę i robią raban, że ich nie wpuszczają
@skizo No i? I co ten pajac z twittera przy wyborach zagłosuje na PiS? Nie. Zagłosuje i tak na KO albo na Lewicę - jeśli to jest elektorat lewicy to i tak KO go nie odbije bo jest zbyt skrajny więc nie ma się co nim przejmować.
źródło: comment_1629556626sIuaTDJ9Vj6vIut19YZQFy.jpg
Pobierz@skizo: cały on
natomiast mniej niż np. Angela Merkel
1. Bez przymusu
2. Kontrolujac kogo sie wpuszcza na granicy. Zdecydowanie byl przeciwko wpuszczaniu wszystkich ktorzy chca przejsc
3. Bez obowiazkowego przydzialu miedzy kraje
4. A po wszystkim jak poszedl do EU to byl autorem porozumienia z Turcja ktore wstrzymalo fale emigracji. Co prawda Turcja potem szantazowala, ale to byl moment gdy fala zaczela sie