Aktywne Wpisy

volodia +26
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

robin_caraway +119
Jak czytam tutaj, że Nawałka jest najlepszym selekcjonerem polskiej repry w ostatnich 30 latach to tylko xD Wykopki nie różnicie się od boomerów, którzy kiedyś wspominali sukcesy repry z lat 70. i 80.
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja
Koleś na farcie przeszedł jedną rundę na euro 2016 i tylko tyle. Mundial w Rosji wyjaśnił go jako trenera.
Boniek zmarnował najlepszy potencjał jaki mieliśmy w ostatnich 40 latach zatrudniając Nawałkę, a później Brzęczka.
#pilkanozna #reprezentacja

źródło: comment_16295555988I0L9Hgxp87tNiiXVxy74X.jpg
Pobierzźródło: comment_1629556307C06NDrEbZOXxPAmHC9ZYcC.jpg
Pobierz@Killziz: a Jachiry czy jakiś inny razem z Jońcą z lewicy biegają dosłownie nad granicę i robią raban, że ich nie wpuszczają
@skizo No i? I co ten pajac z twittera przy wyborach zagłosuje na PiS? Nie. Zagłosuje i tak na KO albo na Lewicę - jeśli to jest elektorat lewicy to i tak KO go nie odbije bo jest zbyt skrajny więc nie ma się co nim przejmować.
źródło: comment_1629556626sIuaTDJ9Vj6vIut19YZQFy.jpg
Pobierz@skizo: cały on
natomiast mniej niż np. Angela Merkel
1. Bez przymusu
2. Kontrolujac kogo sie wpuszcza na granicy. Zdecydowanie byl przeciwko wpuszczaniu wszystkich ktorzy chca przejsc
3. Bez obowiazkowego przydzialu miedzy kraje
4. A po wszystkim jak poszedl do EU to byl autorem porozumienia z Turcja ktore wstrzymalo fale emigracji. Co prawda Turcja potem szantazowala, ale to byl moment gdy fala zaczela sie