Wpis z mikrobloga

@daro1: pewnie ze sie da sa typy ze maja taka bajere jakos taki instynkt fajne dobre rysy twarzy ,ze im idzie i to dobrze. No i defacto nie placa a jak placa to barrdzo malo w porownaniu z tym co zyskuja
  • Odpowiedz
-randkowanie jest drogą do celu, niestety żmudną, męczącą, poniżającą i bez gwarancji sukcesu,

@AnonimoweMirkoWyznania: no a nie jest? Nie znam normalnego typa, który by nie narzekal na randkowanie. Nawet normiki narzekaja. Ile się trzeba upodlic, pajacować, żeby jaśnie pani wybrała akurat ciebie jednego z pośród 100 innych adoratorów. Nie wiem kto normalny by się z tego cieszył.

Jakieś uważanie na słowa, żeby się nie wygadać, że chodzi o ruchanie, podczas
  • Odpowiedz
Mam nadzieje ze pomoglem

@olaf_wolominski: no nie pomogłeś, bo powieliłeś tylko kłamstwa spierdoksów ¯\_(ツ)_/¯
Szkoda mi ludzi, którzy uważają jak Ty.
/nie, nie jestem chadem/
  • Odpowiedz
-kobiety i mężczyźni nie muszą żyć w stanie permanentnej wojny, a ich kontakty nie muszą wyglądać jak pertraktacje (co mi dasz, co ja dam tobie) - można najzwyczajniej w świecie lubić wzajemne towarzystwo i traktować drugą stronę po ludzku, nie jak wroga czy towar,

@AnonimoweMirkoWyznania: Problem w tym, że podejście #rozowepaski generuje masę negatywnych emocji, z których rodzą się wszelkie kwasy i dają pożywkę klubom spierdoksów na wykopie.
  • Odpowiedz