Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +174
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +106
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

Wczorajszy pojedynek zakończył się zwycięstwem czarnoksiężnika Alamara (561 głosów), który zdobył 367 głosów więcej od generała Kendala (194 głosów). Gratulujemy!
Dziś zmierzą się ze sobą druid z Bastionu oraz elementalista z Wrót Żywiołów:
- Aeris - Pod płaszczykiem przystojnego, rozchwytywanego młodzieńca kryje się tak naprawdę nieśmiały, zamknięty w sobie chłopiec. Bycie atrakcyjnym mężczyzną ma bowiem straszliwą cenę: za każdym razem, gdy Aeris poznaje nową koleżankę lub kolegę, prędzej czy później okazuje się, że każdy czegoś od niego chce. Dlatego właśnie tak kocha konie - one nie pytają grzecznościowo o ulubioną zupę, myśląc w głębi siebie tylko o jego zgrabnej pupie.
- Grindan - Najbogatszy elementalista Wrót Żywiołów był nawet zaskoczony, że zaszedł w turnieju tak daleko bez uciekania się do łapówkarstwa. Zabawa jednak zaczyna go już nieco nudzić. Rozłożył się więc wygodnie na fotelu i przyzwał kilka żywiołaków pieniędzy w różnych walutach. Pomyślał nawet, że może postawi dla podniety jakąś sumkę na najsłabszego, ale ani się nie obejrzał, a tataliański złoty już leżał na marmurowej posadzce, stłamszony przez inflację i potęgę konkurentów.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1628790045TYtojcp275CkhdtpKXZZXQ.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_1628791377I49ohZlyhiXQfmz4oNJfVX.jpg
Pobierzźródło: comment_1628791414nQm8lykUuBn5UDbGT60LcG.jpg
Pobierzźródło: comment_1628791424hE72AaSfLZcyLZrfsLWr4V.jpg
Pobierz