Wpis z mikrobloga

Ach moi kochani Państwo Przegrywowscy!

Obrażacie mnie, moją dziewczynę i w ogóle życzycie mi najgorszego. A ja wiem, że tak na prawdę gdyby któraś Was zaakceptowała (nie stanie się nigdy) to obralibyście dokładnie tą samą drogę co ja.

Nienawidzicie mnie, tak jak całego normictwa (ogólnie ludzi którzy nie są na kompletnym dnie jak Wy) co jest spowodowane zazdrością i świadomością tego, że nigdy nie będziecie na moim miejscu (czyli na miejscu normalnego człowieka).

Lata przegrywu, samotności i pielęgnowanej w sobie mizoginii nieodwracalnie zniszczyły niektórym z Was część mózgu odpowiedzialną za funkcję społeczne. Doskonale to widać, gdy niektórzy z Was jarali się gdy ten kierowca autobusu przejechał kobietę. Jak można pochwalać kogoś za morderstwo?

Śmiejecie się, że moja dziewczyna nie była dziewicą. Oczywiście idealnie chciałbym mieć dziewice, ale kobiety w moim wieku 25-30 już nimi nie są. A jak są to muszą mieć jakieś choroby psychiczne, fobię społeczną itd. że nie miała odwagi mimo, tylu okazji jakie mają kobiety. Taki kobieta-wykopek, ale posiadająca opcje. Od początku gdy zaczynałem randkować przez Tindera, byłem przygotowany, że kobiety z którymi się widziałem są doświadczone. Dlatego nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo.

Ostatnia sprawa to taka, że mój przypadek nie przeczy blackpillowi, tylko go potwierdza. Ktoś z predyspozycjami do looksmaxxingu, po jakiejś tam pracy nad sobą znalazł dziewczynę. Takich osób wyznających blackpill jest na Wykopie sporo, jak np. @KontrproduktywnyAnalityk . Są nawet chady którzy mają ogromną atencję od kobiet i nadal są blackpillowcami.

Mój przypadek i atencja od kobiet jest dokładnie taka jakiej należy oczekiwać od kogoś na moim poziomie wyglądu, który pozwala poznać ponadprzeciętną kobietę.

Ten wysryw pisze w pracy. Wieczorem widzę się z cudowną dziewczyną i zgadnijcie jakie mamy plany? ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak zgadliście. Cytując samego siebie z #harlekinydlaprzegrywow :

Ty nigdy tego nie zaznałeś, i nie zaznasz!

#przegryw #blackpill #blackpillraw #wychodzimyzprzegrywu #bekazprzegrywow #szkalujprzegrywa #zwiazki #bekazpodludzi
Pobierz B.....W - Ach moi kochani Państwo Przegrywowscy!

Obrażacie mnie, moją dziewczynę i...
źródło: comment_16287647015D0rhPc4ftoPefSoryrG1c.jpg
  • 97
@Blackpill_RAW: ja nie obrałbym takiej samej drogi jak Ty, mam za duże powodzenie. Zeby bawić sie w związki i preferuje młodsze a raczej watpię zeby nastolatka chciala wchodzić w zwiazęk z 32 letnim dziadkiem(w sumie jakieś tam były ale i tak #!$%@? w to)
@Blackpill_RAW:

Obrażacie mnie, moją dziewczynę i w ogóle życzycie mi najgorszego. A ja wiem, że tak na prawdę gdyby któraś Was zaakceptowała (nie stanie się nigdy) to obralibyście dokładnie tą samą drogę co ja.

Ten był celny. Wielu mizoginów porzuciłoby swoje przekonania po poznaniu właściwej dziewczyny. A na pewno nie pozwoliłoby jej się dowiedzieć o swojej aktywności na tagach ( ͡º ͜ʖ͡º)

Lata przegrywu, samotności i
@Blackpill_RAW zawsze dziwiłam się, że Twoja "twórczość" ląduje w gorących. To był straszny krindż. Nie dziwię się, że ukrywasz to przed swoją dziewczyną. Ja tam Ci życzę jak najlepiej, ale mam wrażenie że pewne cechy przegrywa nadal masz (nie piszę tego złośliwie). Razi w oczy to, że wszędzie przewija się seks. A może tylko mnie jako różowego paska to razi? Tak czy owak nie chciałabym aby mój facet wypisywał w internecie, że
@madeleine1990: To kpienie z tych co mają gorzej jest zdecydowanie najgorsze. Raczej każdy wiedział, że te harlekiny to takie przerysowane są. Jakbym to ja pisał to byłyby trudniejsze w odbiorze, pewnie mniej wulgarne, ale za to bardziej mrożące krew w żyłach rzeczywistością kryjącą się pod tym przerysowaniem. I jak coś to nie jestem żadnym mizoginem, a mizantropem. W ogóle warto by wspólnie w końcu określić czy przegryw to to samo co
@Blackpill_RAW: opie Ty się zachowujesz tak jakby znalezienie partnerki było czymś nadludzkim, a tak naprawdę dla normalnego człowieka to nic szczególnego jak się ma trochę oleju w głowie.
Ty go nie posiadasz i może dlatego stąd ten tag i podbite ego, skończyłeś się już dawno, ale widać że brakuje Ci tego towarzystwa tutaj. Daje Ci rok i wrócisz do bycia samemu, bo nie masz pojęcia o życiu w związku.
@Blackpill_RAW: Tak, życzymy ci najgorszego, ponieważ albo jesteś na tym samym poziomie co bezmyślny normik gnębiący słabeusza w szkole, albo jesteś kukoldem który na myśl o powąchaniu c*py porzuca kolegów i zmienia poglądy jak chorągiewka na wietrze.

Nie byłoby problemu z twoją metamorfozą gdyby nie to, że byłeś prawdziwym ideologiem tego tagu i strasznie się starałeś, by wbijać wszystkim czytelnikom do głów jakie to życie jest #!$%@?. Zbudowałeś wizerunek na gnębieniu
@ojot_ikedih: Nie no od Wykopka Bordo to nie jest gorszy. Wyrachowanie tamtej glizdy to już był naprawdę niespotykany poziom. Tego tutaj blacked surowego coś boli na psychice i się znęca nad gorzej usytuowanymi. Wydaje mi się po części, że to taka autoagresja, bo wcześniej mu nie wychodziło z kobietami i to pewnie dlatego, że piwniczył i teraz pluje na piwniczących. Nie znam szczegółów i proszę o oświecenie mnie, ale czy on
co wy macie z tymi dziewicami? Raz, że nic nie umieją, dwa że straszny bałagan

@Kernydz: pewnie, najlepsza to dziwka z roksy, która wie co i jak bo ma przebieg jak TIR jeżdżący na trasie Barcelona - Wilno. Dziewice są lepsze i zawsze bo po pierwsze; po nikim nie poprawiasz, po drugie można ją ułożyć po siebie, a #!$%@? co już kogoś miała? "ja tego nie lubię, próbowałam już z dupy
J.....y - > co wy macie z tymi dziewicami? Raz, że nic nie umieją, dwa że straszny ba...