Aktywne Wpisy

elena-mary +91
Czy tylko ja mam coraz częściej wrażenie, że jako ludzie dążymy do jakiejś cichej samozagłady?
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
Oglądam nagranie z pożaru w Szwajcarii. Na pierwszych ujęciach ogień jest już widoczny, realny, groźny — a mimo to wokół stoi tłum ludzi z telefonami w rękach. Śmiech, nagrywanie, skakanie, jakby to było widowisko albo atrakcja.
Chwilę później kolejna scena: pożar rozwinięty, panika, ludzie desperacko próbują wydostać się z lokalu. Strach, chaos, realne zagrożenie życia. A na zewnątrz… znowu
źródło: Screenshot 2026-01-02 at 13.17.42
Pobierz
BonerM +2
Który far cry jest według was najlepszy ? Nigdy nie grałem w żadnego a mam ochotę ograć #gry

@General_Patton: ale ściana dalej będzie zajęta przez drzwi
@LoneRider: już kupiłem za 1250 PLN zwykłe drzwi
@Rafalski45: przecież każda opcja to jest wejście od korytarza
XDDDDD
Istnieje coś takiego jak plan/projekt.
Floorplaner sobie wpisz i możesz już wstępnie sobie pomieszczenie urządzić, i z tego brać odległości, drzwi, stonę ich otwarca itp itd.
ps. jak tam schody?
@Rudszy_132: przesuwane to u siebie w oborze możesz wstawić, u mnie będą eleganckie drzwi
źródło: comment_1628600085UeTAOQmWnevSwMRS8qNx58.jpg
Pobierz@mirabelka2137: jakiej starej szafy? Przecież ja nie mam żadnej szafy - skąd ci to przyszło do głowy?
@mirabelka2137: przecież drzwi otwierane do środka zajmują miejsce w środku a ja tam mam i tak mało miejsca