Aktywne Wpisy
Nullek +64
Spełniłem swoje małe marzenie (。◕‿‿◕。)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
Niby tylko golfik ale i tak bardzo się cieszę (ʘ‿ʘ)
ludzki_odpad +134
Na koniec stycznia miałem awarię w aucie. Straciłem zapłon na 3 cylindrze, kiedy jechałem autostradą.
Wtedy myślałem, że zdechła świeca, albo cewka.
Kupiłem miernik kompresji i okazało się, że na cylindrze 3 nie ma kompresji w ogóle, a na czwórce jest bardzo słaba. Podejrzewałem wtedy uszczelkę pod głowicą, myślałem, że jest przedmuch między cylindrami.
Rozebrałem silnik i zdjąłem głowicę. Wtedy moim oczom ukazał się wypalony zawór wydechowy na cylindrze 3 i podparty
Wtedy myślałem, że zdechła świeca, albo cewka.
Kupiłem miernik kompresji i okazało się, że na cylindrze 3 nie ma kompresji w ogóle, a na czwórce jest bardzo słaba. Podejrzewałem wtedy uszczelkę pod głowicą, myślałem, że jest przedmuch między cylindrami.
Rozebrałem silnik i zdjąłem głowicę. Wtedy moim oczom ukazał się wypalony zawór wydechowy na cylindrze 3 i podparty
#lubin #patolivesmatter #kiciochpyta
@r4do5: Ale życie policjanta ma znacznie większą wartość dla społeczeństwa, niż patusa, który napierdziela kamieniami w okna o 6 rano drząc mordę i budzić ludzi w weekend.
Gdyby nie policja to patusy by rabowały i niszczyły na potęgę.
Moim zdaniem wpływ działań policji na ilość bandytów i złodziei jest mocno przeceniany. Za każdym razem gdy moja rodzina lub znajomi zgłaszali się po pomoc do policji to policja nic nie zrobiła. Jak do moich rodziców przyszli fałszywi policjanci (najprawdopodobniej złodzieje) to po wezwaniu policji tamci stali jeszcze za winklem ale policja postanowiła najpierw rodziców rozpytać zamiast tamtych spróbować schwytać…
Rozwijamy się jako społeczeństwo, a bez policji miałbyś samowolkę. Ty byś nie mordował, ja też, a myślisz, że stado patusów nie zaczęłoby głównie kraść/gwałcić ile się da? I komu byś zgłosił coś takiego, jak doprowadziłbyś kogokolwiek np. do sądu bez policji?
Że ktoś podważa sens istnienia
Pojedź do Afryki do miejsca, gdzie nie dociera policja i zobacz co się tam dzieje, potem wróć na wykop i podważaj sens istnienia policji.