Aktywne Wpisy

Minieri +739
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,

MamDobreGeny +310
Jak wracam do rodzinnego to janusze ze starego kolchozu nie mowia mi czesc bo kiedyś osmielilem sie zwolnić. Zwolniłem się z zakładu a dla nich to jak zdrada albo kradziez. Zostawiłem ich i szefa z tym całym bałaganem i oni mieli więcej pracy.
Jak odchodziłem i poszedłem sie pożegnać to nawet główny #januszebiznesu uścisnął łapę i życzył powodzenia a niektórzy z produkcji z ktorymi pracowalem to mi nawet ręki nie
Jak odchodziłem i poszedłem sie pożegnać to nawet główny #januszebiznesu uścisnął łapę i życzył powodzenia a niektórzy z produkcji z ktorymi pracowalem to mi nawet ręki nie

#lubin #patolivesmatter #kiciochpyta
@r4do5: Ale życie policjanta ma znacznie większą wartość dla społeczeństwa, niż patusa, który napierdziela kamieniami w okna o 6 rano drząc mordę i budzić ludzi w weekend.
Gdyby nie policja to patusy by rabowały i niszczyły na potęgę.
Moim zdaniem wpływ działań policji na ilość bandytów i złodziei jest mocno przeceniany. Za każdym razem gdy moja rodzina lub znajomi zgłaszali się po pomoc do policji to policja nic nie zrobiła. Jak do moich rodziców przyszli fałszywi policjanci (najprawdopodobniej złodzieje) to po wezwaniu policji tamci stali jeszcze za winklem ale policja postanowiła najpierw rodziców rozpytać zamiast tamtych spróbować
Rozwijamy się jako społeczeństwo, a bez policji miałbyś samowolkę. Ty byś nie mordował, ja też, a myślisz, że stado patusów nie zaczęłoby głównie kraść/gwałcić ile się da? I komu byś zgłosił coś takiego, jak doprowadziłbyś kogokolwiek np. do sądu bez policji?
Że ktoś podważa sens
Pojedź do Afryki do miejsca, gdzie nie dociera policja i zobacz co się tam dzieje, potem wróć na wykop i podważaj sens istnienia policji.
źródło: comment_16284568225QilKVMOGL3exniZuwNIDF.jpg
Pobierz