Wpis z mikrobloga

• 1
@derton778 wykopki się srają, a jak przyjdzie co do czego to lecą na komendę pierwsi tak jak ktoś wyżej napisał XDD Zrozumcie wreszcie, że policjant na służbie jest 20-30 lat, a władza ciągle będzie się zmieniać i będą przychodzić Ci z lewa i ci z prawa. Ale wy tego nigdy nie zrozumiecie xD
  • Odpowiedz
@Lune: >Nie ma jak być na usługach pisowskich aparatczyków. "Kasa, misiu kasa". Poza tym, że PiS tak zgnoi zawód policjanta to chyba nikt się nie spodziewał, a na pewno nie ci co teraz rzucają mundur, albo wyłamują się, gdy wysyła się ich z pałkami na obstawę manifestacji, tak jak to było z policjantkami na protestach za wolnym wyborem w sprawie aborcji.
  • Odpowiedz
Zawsze mnie dziwią ludzie idący do policji.

@Lune: To nie jest tak, że mogą się bezkarnie wyżyć na rodakach, nienarobić się, zarobić grosza przy tym, a na dokładkę emeryturka szybsza?
  • Odpowiedz
@Bosconovitch: nigdy nie czułam się bezpiecznie w pobliżu policjantów, nigdy się też nie poczuje i z góry mówię ci że taka chwila w twoim życiu też nie nadejdzie, a tym bardziej w obliczu tego jak koncertowo s---------i sobie opinie i to już tak, że jest nie do naprawienia praktycznie

Dla mnie to na zawsze pozostaną typy, którym nie chciało się wezwać pogotowia opiekuńczego gdy sama (!) ich o to
  • Odpowiedz