Wpis z mikrobloga

Pokazałbyś tym dzieciom takiego np. Luciano, ufo361, Jah Khalib

@technojezus: z ciekawosci sprawdzilem i wg mnie nie różni się to od wszystkich innych polskich rapsów poza językiem w jakim rapują
  • Odpowiedz
@technojezus: ale serio chciałbym, żebyś wytłumaczył bo może chodzi o teksty, a nie znam niemieckiego. Zagraniczni raperzy mają lepsze teksty czy chodzi o muzykę czy o teledyski?
  • Odpowiedz
@Dolan: nie, nie chodzi o teksty bo prawie wszędzie jest podobnie, chodzi o samą muzykę.

Przesłuchałem masę albumów tych pseudo raperków co wyżej napisałam i to jest po prostu tragedia. Odpalisz byle jaki z zachodu i jest x razy lepiej. Takie są fakty.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: pisalem kwestia muzyki i aparycja.
Jeszcze rozumiem jakby to jakiś patus ci rapował o jakimś gównie, dragach, ruchaniu, chlaniu, a nie typki jao z gimnazjum i to przed mutacją.

Jesteś dzbanem, dalej wal konia do żabsona, co ze słowakami nagrywa, bo nikt tego badziewiaka z Polski nie traktuje powaznie
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: zobacz jakie kolabo ostatnio nagrał Soso Maness z polskim francuzem PLK i RAF Camorą z Niemiec.

Żabson to ci może jak pisałem ze słowiakiem nagrać czy innym Litwinem i konia zwalisz jaki to światowy i na poziomie zachodu.

Już pisałem idź żabsona pobroń jaki to rapier na poziomie zachodnim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz