Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +221
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

źródło: comment_16283069474FyZci6cvyRZ4LLApeLesp.jpg
Pobierz@technojezus: z ciekawosci sprawdzilem i wg mnie nie różni się to od wszystkich innych polskich rapsów poza językiem w jakim rapują
Atak masz sample podobne, tempo podobne, tylko język inny.
Przesłuchałem masę albumów tych pseudo raperków co wyżej napisałam i to jest po prostu tragedia. Odpalisz byle jaki z zachodu i jest x razy lepiej. Takie są fakty.
Jeszcze rozumiem jakby to jakiś patus ci rapował o jakimś gównie, dragach, ruchaniu, chlaniu, a nie typki jao z gimnazjum i to przed mutacją.
Jesteś dzbanem, dalej wal konia do żabsona, co ze słowakami nagrywa, bo nikt tego badziewiaka z Polski nie traktuje powaznie
Żabson to ci może jak pisałem ze słowiakiem nagrać czy innym Litwinem i konia zwalisz jaki to światowy i na poziomie zachodu.
Już pisałem idź żabsona pobroń jaki to rapier na poziomie zachodnim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1628339881f3Fqvnj32FkEfPGeIlFWqN.jpg
Pobierzpotężne argumenty, powinieneś zostać jakimś krytykiem muzycznym z takimi skillsami pisania o muzyce
Komentarz usunięty przez moderatora