Wpis z mikrobloga

Pytanie do podróżujących. Do jakiego kraju w ciągu najbliższych tygodni można wybrać się wyjeżdżając z UK tak żeby nie załapać się na kwarantannę nie mając tych szczepień?

UK coraz bardziej poszerza listę krajów z całkowita wyłącznością jednak kraje z tej listy zaczynaj kombinować, miałem plan lecieć do Islandii albo na Madeire to w obu przypadkach 5 i 14 dni kwarantanna po przylocie tam.

Już nie chce mi się każdego kraju poklei sprawdzać także ktoś coś się interesuje?

Chodzi mi o najbliższe kilka tygodni.

#uk #emigracja #podrozujzwykopem #podroze #covid19 #koronawirus
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@siriusbiznes: To wiem i już widziałem tylko ze w prawie każdym kraju z tej listy na miejscu są wymysły a tez trzeba by sprawdzać każdy kraj osobno i nie zawsze są aktualne dane dlatego pytam
  • Odpowiedz
  • 0
@Slawkus_86: Dlatego pytałem bo może ktoś się ostatnio wybierał.

Jakiś czas temu chciałem lecieć na Ibizę to trafiłem tutaj na kogoś kto tam już był i dostarczył więcej informacji niż można było dowiedzieć się z tych stron.

Osobiście miałem szczera nadzieje ze odpuszcza ze szczepieniami ale dopiero jakoś 2 tygodnie temu przynajmniej w UK potwierdzili ze będą tego wymagać aby się przemieszczać a za nimi reszta krajów i dopiero jutro
  • Odpowiedz