Aktywne Wpisy

SunnO +193
Witam,
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta
Przepraszam że tak późno ale co tu się dzisiaj odkitkowywało ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kitku dostało imię i chyba ono zostanie. Jakoś wpadło mi do głowy i wyjść nie może więc została Nelą.
Już wczoraj online zabukowałem na dzisiaj wizytę u weta, która odbyła się o 13:40. Kitek zdrów, uszka brudne i trochę świerzbu ale ogólnie jest git. Ta kulka miłości waży całe 700 deko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wizyta u weta

1erick +607
Bruk-Bet Termalica
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
- Klub lokalnego przedsiębiorcy, budowany od podstaw za prywatny kapitał
- Za własne środki przebudowali stadion który spełnia wymogi Ekstraklasy, 4600 krzesełek, idealny po potrzeby lokalnej społeczności
- Bruk Bet, czyli duży zakład stwarzający miejsca pracy
- Poza pracą, BBT daje rozrywkę w postaci możliwości oglądania najlepszych polskich klubów
źródło: 1000003989
Pobierz

Czy zarobki 11 000 netto + VAT B2B na 29 lvl to mało, czy dużo? Praca 100% zdalna, firmowy sprzęt, 20 dni płatnego urlopu w roku, luxmendy sredy.
Zabieram po plusiku i słucham państwa głosu.
#pytanie #pracbaza #praca #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6109760385e619000a2d5c69
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
źródło: comment_1628062498NcIuh8g7nsDBssKshfd7PB.jpg
Pobierz@anonimowy Mało? Dużo? Sam powinieneś to ocenić po swoich potrzebach.
źródło: comment_1628063667ZqLylwiUJwoIqepqQ4FB7X.jpg
PobierzŻeby dorównać poziomem do europy musiałabyś mieć 20k (- podatki = 16k) i to nie byłoby żadne bogactwo tylko średnia europejska