Aktywne Wpisy

MonazoPL +97
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +156
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

@switek17:
źródło: comment_1627977199wHsAOWhkJYo1eHhjmVC1Zb.jpg
Pobierz@ZaplutyKarzelReakcji: czy Stany wliczają się do cywilizowanego świata? Albo inaczej czy jak znajdę mieszkańca tego kraju o takich poglądach to czy automatycznie przestaje on być cywilizowany?
@ZaplutyKarzelReakcji: prawackie ultra wierzące stany też tak myślą. Jak Utah (mormoni) czy duża część
Wy tak łykacie te bzdury i manipulacje od randomowych bądź skrzywionych światopoglądowo źródeł, że to jest przerażające.
Naukowcy aktualnie twierdzą, że to nie jest choroba (aż mi głupio to tłumaczyć). Taki jest konsensus naukowy, tak wygląda cywilizowane podejście i każdy wyedukowany lekarz, psychiatra czy normalny człowiek to rozumie. Czemu kiedyś twierdzono inaczej? BO NAUKA IDZIE DO PRZODU,
No chyba nie, polecam przeczytać resztę komentarzy.
@LiquidJaskier: ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Wikipedia z uwagi na
źródło: comment_1627979043jpbojXZpX6o2RO6LxiIkUR.jpg
Pobierzźródło: comment_1627979544KNb7JD4KHMaXq2ejLHqKj2.jpg
Pobierz@onoffbass: brakowało mi w tym wątku neomarksizmu. Teraz już się nie pozbieram i będę musiał uznać fakt, że całe środowisko naukowe jest przekupione albo zastraszone i dlatego nikt nie opublikował dotychczas badań potwierdzających, że bycie gejem to choroba.
Srodowisko naukowe jest