Wpis z mikrobloga

a jakby policja mnie złapała z jointem, a ja bym twierdził, że to jest legalny joint c-d to jak by mi oni udowodnili, że to nielegalna m-------a z thc? zabrali by mi to i wysłali do laboratorium? samemu wzięli by bucha żeby zobaczyć czy robi? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#m-------a #wykopjointclub #narkotykizawszespoko #policja #prawo #rozkminy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo: przetrzepali by kieszenie i sprawdzili czy nie masz czegoś sugerującego że jednak nielegal? jakieś szybkie testy na thc? w laboratorium nikt się nie będzie raczej bawił przy jednym śmiesznym papierosku.
  • Odpowiedz
@thewickerman88: ale takie testy chyba działają tylko badając czy jesteś zjarany, ale przecież bycie zjaranym z tego co wiem nie jest nielegalne, tylko samo posiadanie, a to, że ja jestem zjarany nie musi świadczyć o tym, że ten akurat joint nie jest z c-d
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mystoo: zrobia test na miejscu ktory wykaze ze to m-------a z thc (te testy wykrywaja kazda ilosc, nawet to 0,2% ktore jest legalne) a potem wyślą do labu. Pojedziesz tez prawdopodobnie na komende zlozyc zeznania. Jak wroca wyniki z laboratorium to zwroca ci to co zostalo po badaniu i zamkna sprawę. Poszukaj na yt materialu od @Sierzant_Bagieta o tym tam wiecej.
  • Odpowiedz
@Mystoo: wtedy wkladasz tego blanta do mordy i tak wsysasz do srodka zeby ci polecial do zołądka odrazu mowisz ze jestes p----------y i zaczynasz uciekac krzyczacz j---c policje i to wsm tyle
  • Odpowiedz