Wpis z mikrobloga

Czy waszym zdaniem opłaca się kupować xboxa series s?
Tę tańszą wersję? Gdzie głównie gram w Fifę?
Rzadko gram w inne gry. Czy taka konsola już za parę lat będzie mocno odstawać od reszty i nie będzie wydajna?
#fut #fifa22 #fifa #konsole
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xStoneR: jak tylko do fify to chyba nie ma lepszej opcji, w ps5 digital nawet się nie pakuj... na 55calach widziałem tego XSS i też wygląda spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)+ niektóre gry nawet chyba śmigają w 4k (forza czy coś)
  • Odpowiedz
@Tyskiee: Nie zależy mi na 4K, bo będę ogrywał wszystko na monitorze. Ciekawe bardziej jak z fps. Czy np. nowy far cry 6 byłby tam w 60 klatkach ^^
No i ciekawe jak z rynkiem w fucie będzie? Czy Xbox One, Xbox Series S i X będą razem połączone? Oby rynek był duży.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xStoneR: Bzdura że w takie gry gra się na monitorze. Nie ma nic lepszego niż wygodna kanapa, dobry tv 4k i pad w ręce - a też wiele lat grałem w fife na monitorze na pc.
  • Odpowiedz
@Tyskiee: ciekawe czy będzie dużo mniejszy teraz rynek jak w PS. Pewnie z 3x mniejszy pytanie czy więcej, chodź to pewnie nie będzie odczuwalne przy handlu.
  • Odpowiedz
@xStoneR: wiadomo że rynek w ps bedzie zawsze największy ale to i tak nie ma znaczenia, na każdym rynku da rade dobrze handlować ( ͡ ͜ʖ ͡) zawołaj tak ~tydzień po premierze to porównamy, ja będę grał na PS5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chim3ra: mi się np bardzo dobrze gra w fifke na monitorze tak 27''-32'', przy TV 55'' zawieszonym na ścianie w Fut champions wstawałem z kanapy i był spocony gameplay na stojąco ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie da się chillować na kanapie przy futchampions XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tyskiee: Kwestia podejścia do gry. To ma być przede wszystkim zabawa, a nie gra na śmierć i życie. Niestety nie każdy to potrafi i bierze to na poważnie.
  • Odpowiedz