Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@leszkesmieszke69: Zobacz sobie sprawozdania finansowe posłów konfy z początku kadencji. Tam większość była kompletnymi biedakami więc nic dziwnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tbhilt: ja już dawno przestałem rozmawiać o polityce z większością osób, najbardziej przyczyniły się do tego znaleziska, gdzie wszystko każdy bierze na serio, zacząłem udawac tam pisowca i niektóre reakcje są wspaniałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Póki co nie ma w Polsce sensownej partii, każda obrzuca się gównem i próbuje ugrać coś dla siebie kawałkami tortow takich jak lgbt, koronawirus itd

Jak nie będzie żadnej wolnościowej
  • Odpowiedz
@leszkesmieszke69: Całe wykopalisko zawalone polityką. Nawet jak znalezisko nie dotyczy kompletnie polityki to pierwszy komentarz powiązany jest z wybierz jedno: pis/500+/rozdawnictwo/szczepionka/spisek za który odpowiedzialny jest Izrael. I tak od 10 lat, że im się to nie nudzi xD

Teraz pojawiło się multum ekspertów od szczepionek. Wszędzie widzą spiski Żydowskie, że niby szczepionki mają sprawić, że wszyscy poumieramy xDDD no ja już nie mogę tych debilizmów czytać, a od pół roku
  • Odpowiedz
@tbhilt:

spisek za który odpowiedzialny jest Izrael

Albo bill Gates, Moderna, pfizer, big pharma, New world order albo illuminati ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą to przykre że osoby które kiedyś potrafiły pisać coś wartościowego, np szur wojna, prowadził tag
  • Odpowiedz
@leszkesmieszke69: @tbhilt: Łączę się z wami w bólu znoszenia ludzi, którzy prawo swobodnej wypowiedzi pomylili z pierodleniem wszystkiego co ślina na język przyniesie w internatach. Jakiś czas temu słuchałem podcastu, w którym była debata o internecie. Ktoś mądry powiedział, że dziś każdy jest doktorem, profesorem i Alfonsem w jednym. Każdy zna się na wszystkim, nikt nie przyznaje się do niewiedzy w danym temacie, mało ludzi chce też słuchać
  • Odpowiedz
@Zordon_: @leszkesmieszke69: Mnie to akurat wybitnie śmieszy, że każdy jest ekspertem w Internecie. Jakikolwiek komentarz musi być delikatnie z dogryzieniem bądź dopierdzieleniem osobie, która zadaje jakieś nawet sensowne pytanie NO BO JAK TO TY CZEGOŚ MOŻESZ NIE WIEDZIEĆ W INTERNECIE MY WSZYSCY WIEMY WSZYSTKO!!! Chooj tam, że w rzeczywistości większość z nich kompletnie nic nie znaczy, oni w Internecie są B O G A M I.

Muszę Wam
  • Odpowiedz
@leszkesmieszke69: @Zordon_: ale co by nie pisać. Wykop w porównaniu z redditem to tytan intelektu. Dużo zależy od tych działów ale serio... tam miałem bardzo duży problem z wytłumaczeniem prawa popytu i podaży. W sensie myślałem, że mnie trollują swoją niewiedzą ale to nie był trolling... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Narzekali, że coś jest za drogie no i tłumaczę tym debilom, że coś jest
  • Odpowiedz