Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agent_resistance nie jest to do końca prawda, inne kraje również zachowaniem przypominają trzodę chlewną. Spójrz chociaż na ostatnie zachowania Anglików podczas Euro. Takie mówienie, że tylko Bolaksy tak się zachowują to trochę zakłamywanie rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@WHlTE: No to jest ogólnie dobra strategia nie tylko na wakacje xdd polecam

W Londynie w autobusie jakaś Polka tłumaczyła Ukraince ze pracować i nie kraść to jak coś zgubić

Poland stronk xdddddddd
  • Odpowiedz
@WHlTE: kiedyś przed lotem samolotem gadałem z jakimś polakiem po angielsku, coś mu tłumaczyłem, bo zwyczajnie nie chciałem, żeby potem mnie zagadywał ¯\_(ツ)_/¯. a wyglądał na takiego co niestety lubi to robić.
  • Odpowiedz
@WHlTE: Co w tym dziwnego? Też zdarza mi się tak robić. Mieszkam obecnie w Stuttgarcie i dzięki naszym kochanym rodakom jak i rządzącym, wstyd być polakiem. Na szczęście pracuje w firmie IT w której polaków jest bardzo mało a jak już są to fajni na poziomie.
  • Odpowiedz
Normalne zdrowe podejscie do tematu. Mieszkajac w DE gadam z zona bezczelnie po polsku, ale uslyszawszy polski jezyk automatycznie przechodzimy na niemiecki. Juz nam takie podejscie pare razy pozwolilo uniknac klopotow. Natomiast jesli trafiaja sie wyjazdy wakacyjne do innych krajow, po prostu staramy sie po angielskawemu, coby juz na starcie nie byc potraktowani jak pan Janusz z pania Irenka. I wuj tam, ze moze akcent buraczany (choc chyba nie). Ale my nie
  • Odpowiedz