Aktywne Wpisy

CXLV +73

kasiknocheinmal +99
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach

źródło: comment_1627303535Tp2jJXPkAoLzDF3TLxlK8J.jpg
Pobierzźródło: comment_1627303697RNufiAaDXlWq1RXJnPWKGs.jpg
Pobierz@NPC2137: ja wiem na 150%, że nie chcę
@NPC2137: ja wiem na 150, że nie chcę
@BarkaMleczna: ciekawe ile nie musiało pytać bo wiedziały od koleżanki i matki jak sie łapie frajera
źródło: comment_1627304032qQ6rTF3pVp42ZuQQO1xphf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@zwk-: niestety, jesteśmy normalnymi ludźmi i nie zbieramy się w stada w jakimś konkretnym miejscu... Ale może właśnie poszukać na takich tagach, grupach, itd?
Komentarz usunięty przez autora
Póki co nie miałam problemu poznać fajnych 100% childfree chłopów, ale to podobno tez nie jest proste.
Nie mniej nie poddawać się!
Żyć na własnych zasadach. ʕ•ᴥ•ʔ