Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bogeedan: wykopa może nie macie, ale z tego co się orientuję to macie imageboardy na chodzie, ruskich chanów też jest mnogo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bogeedan: imageboardy inaczej czany to takie strony gdzie są wpisy, ale nie ma kont i każdy jest anonimowy. W Polsce jest ich kilka, ruskich jest dość sporo, najwięcej jest jankeskich. Jak nie wiesz o co chodzi to ci nie wyjaśnię bo to jest kilkanaście lat barwnej historii internetowej.
  • Odpowiedz
@kosmita: to że kosmita tak o mnie mówi to sztoś XD
Dziękuję, miło mi, że ktoś mnie tak traktuje, bo jestem bardziej krytyczny wobec siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bogeedan: у вас же есть 2ch.hk где такие люди как здесь сидят, тоже там сижу от времени до времени)
  • Odpowiedz
@bogeedan: używasz bardzo dobrej polszczyzny, z bogatym słownictwem, dlatego też podrzucam kilka uwag - może zechcesz skorzystać i Ci pomogą:

Na rozgrzewkę: artykuł, no i dalej:

"Minusem jest/bylo to..." czasownik "być" stosuje się częściej w j.polskim, możesz go pominąć tak jak w j.rosyjskim tylko w prostych równoważnikach zdań (np. "To moje"), analogicznie w zdaniu "...jestem nieśmiały a do tego jestem introwertykiem" - nikogo nie bedzie razić powtórzenie czasownika, za
  • Odpowiedz
@edwolf: nigdy się nie uczyłem na polskiej uczelni więc nie wziąłem do uwagi jak się pisze poprawnie. Swoją drogą nikt mnie nie poprawiał mimo że prosiłem kolegów aby to robili XD znaczy że dziękuję Ci, będę wdzięczny jeśli wytłumaczysz mi resztę moich błędów :)
  • Odpowiedz