Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

Co myślicie o tym pomyśle? Podstawiacie zestaw i to magazynowi muszą rozpiąć plandekę, załadować zestaw, a później pospinać go pasami.
#bekaztransa #zycietruckera #transport
@derton778: Jak Ci ładunek wpieprzy do kabiny przy ostrym hamowaniu to bardziej Twój.
@TypowyAndrzej1939: Mi płacą dniówki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TypowyAndrzej1939: To dziad wtedy może się kłócić z firmą ładującą i żądać naprawy. Co mnie to obchodzi?
Ad. 2 dziad moze sie klocic z firma ladujaca ale Twoimi ustami bo tak to wyglada przewaznie ze kierowca musi sie dogadac z kazdym a nie szef. A wiadomo jak kazdy podchodzi do kierowcy...
@TypowyAndrzej1939: Ja w domu muszę być w piątek przed 16. Jak nie załadują to i tak wracam na pusto. ¯\_(ツ)_/¯
Jak pracowałem w Holandii i na magazyn przyjeżdżał tir po załadunek/rozładunek to magazynier nie miał prawa wejść na pakę auta (podobno chodziło o ubezpieczenie i odpowiedzialność jakby coś się na pace stało) więc magazynierzy dawali kierowcy jeden wózek elektryczny, przywozili palety pod samą rampę by kierowca mógł je zabrać wózkiem albo w przypadku rozładunku kierowca wyjeżdżał z paletą wózkiem i magazynierzy przejmowali, więc ciekaw jestem jakby to wyglądało przy
@derton778: otóż właśnie nie do końca, bo podpisując cmr i wyjeżdżając z firmy bierzesz na siebie odpowiedzialność za zabezpieczenie ładunku¯\(ツ)_/¯
@derton778: Musisz?