Aktywne Wpisy

AntyKuc +81
#kiszak właśnie w paincie odpalił kadr z youtube i zaczął analizować tekstury w Outer Worlds 2. Sk**wił grę, a potem okazało się, że to kadr z pierwszej części. Jak zostało mu to wytknięte to stwierdził, że jedynka też chuyowo wygląda XD
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 213330
Pobierztęsknię za czasami, gdy Pan Janusz mnie doceniał... Mogłem kebaby zamawiać i w ogóle, jeść...
źródło: pracownik miesiąca
Pobierz

#rower #torun #bydgoszcz #pytanie
1) wzdłuż DK80 jest do połowy drogi patrząc od Torunia DDR, czasem trochę piaskowy na początku o ile pamiętam, potem ładniutki asfalt. Od połowy - okolice Złej Wsi Wlk. wskakujesz na pobocze i 15km nic Ci nie będzie, szeroko tam jest, dobrze się jedzie. Tylko na moście na Fordon jedź prawą stroną chodnikiem bo tam jest dramat! I uważaj żeby kierownicą o barierkę nie
z Wrzosów na Fordon są 44km tym wariantem i nie masz co się bać ruchu samochodowego bo ponad połowa jest wyłączona w ogóle z ruchu. A z Fordonu dalej to nie wiem gdzie chcesz w Bydgoszczy dojechać, ale miej na uwadze że główna ulica łącząca Fordon i właściwą Bydgoszcz nie ma ścieżki rowerowej, więc daj znać to Ci powiem jak dojechać gdzie chcesz :)
źródło: comment_1626986998D7B1xDrMyjvl4PHqg0Q3gw.jpg
Pobierz@cult_of_luna: Super, dzięki. Wariant 2 daje ładniejsze widoki rozumiem? Tam jest scieżka przy polach czy mam po czyimś polu zapylać? Ale chyba mnie bardziej interesuje (albo 2b).
źródło: comment_1627015212ZpZkXVDzam6ZlCrC56BcuF.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki wszystkim. To mam opcjina kilka wypadów.
źródło: comment_16270385419y7LVmNoJ7SKuMAnnlF5js.jpg
Pobierz"PAWEŁ JUMPER"