Aktywne Wpisy

straszny_cham +18
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +112

Jestem jeszcze studentem dziennym, nie mam super płynności finansowej (udzielam korków i w najbliższym czasie planuję przebranżowienie, więc planuję zacieśniać jak się da wydatki, ze względu na to, że większość swojego czasu będę poświęcał na naukę). Nie jestem demonem prędkości, nie lubię zapierd*lać :P potrzebuję furki do przemieszczenia się z punktu A do punktu B, od czasu do czasu jadąc na wakacje w góry czy nad morze, które będzie niedrogie w eksplotacji i posłuży mi przez najbliższe myślę 3 lata. Przy własnych poszukiwaniach ustaliłem jedynie preferencje jeśli chodzi o silnik: minimum 1.4, 110 KM. To dobra granica przy moich wymaganiach?
Auta, które rozważam to (szukam raczej hatchbacka):
- hyundai i30
- kia ceed
- seat leon
- fiat bravo
- ford fokus
Co robić, jak żyć? Brać benzynę i gazować?
#motoryzacja #samochody #pierwsze4kola
Wykop w pigułce. Do miasta i od czasu do czasu w trasy żadne gazowanie tylko Toyota Auris 1.8 hatchback w hybrydzie i będziesz bardziej niż zadowolony. Do 60k zł powinieneś trafić na coś z 2016 roku, z rozsądnym przebiegiem.