Aktywne Wpisy
pieknylowca +107
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem
źródło: 1000004115
Pobierz
woskrosenie +127

Link to Google Play ---> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.RafaMakos.PandaHulaHoop
Chciałbym podzielić się z Wami swoją pierwszą grą na #android - Panda Hoop, zrobiona w całości od podstaw przeze mnie - grafika, skrypty, animacje, UI i wszystko inne - bez używania jakichkolwiek assetów. Z wyjątkiem muzyki w tle oraz kilku efektów dźwiękowych.
Gra polega na zbieraniu owoców za pomocą rzucania hula hoopem. Główną zaletą w kwestii technicznej (nad którą dużo walczyłem) jest to, że mimo, iż jest to gra 2D, hula hoop można nie tylko odbijać od przeszkód, ale także "nadziać" na przeszkodę. Jako, że w Unity brak Colliderów pierścieniowatych było to nie małym wyzwaniem.
Gra ma 20 poziomów i nie jest zbyt trudna, ale też nie całkowicie prosta. Aplikacja nie jest może najwyższej jakości pod względem grywalności (chociaż jestem z niej zadowolony), ale chciałem mieć już jakieś udokumentowane w pełni portfolio, którym można się pochwalić.
Sterowanie:
Przeciągnij, aby zmienić kierunek i siłę.
Puść, aby rzucić.
Komentarze, opinie, gwiazdki, krytyka mile widziane. Dzięki z góry!
#unity3d #gamedev #tworczoscwlasna #gry
@rafal1253: widać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Podoba mi się grafika, panda wydaje mi się "śmieszna".
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-}
@panato: kurde, zapomniałem dodać, że tylko ta "pozytywna" ( ͡° ͜ʖ