Aktywne Wpisy

dziobnij2 +167

7XEN +83
To jest aż przykre jak ten portal upadł i to proszę państwa nie wina #logikarozowychpaskow czy jakieś patostreamy tylko jak zawsze wina #stulejacontent i #przegryw xD
Normalna sytuacja, aktualnie wokół was ktoś to też pewnie robi, jest to UWAGA codzienność w związkach, ale jako osoby, które nigdy w żadnym nie były jestem w stanie zrozumieć irytacje, że coś takiego się dzieje bez waszego udziału ( ͡° ͜ʖ ͡°
Normalna sytuacja, aktualnie wokół was ktoś to też pewnie robi, jest to UWAGA codzienność w związkach, ale jako osoby, które nigdy w żadnym nie były jestem w stanie zrozumieć irytacje, że coś takiego się dzieje bez waszego udziału ( ͡° ͜ʖ ͡°

https://en.wikipedia.org/wiki/External_independent_evaluation
Kurde, Ukraińcy faktycznie mają klona naszego systemu maturalnego. Brakuje tylko tych wszystkich fiu bzdziu wiedzy o tańcu (tak, jest taki egzamin maturalny).
To dotyczy jedynie uniwersytetów na Ukrainie, UAM nie wymaga zaświadczenia o zdaniu tego egzaminu. Poza tym studenci tak zarabiają, że zdają to za innych i to jest masowe zjawisko, nawet w linku, który wkleiłeś, jest to opisane:
@fiziaa: W Polsce podobne zjawisko też występuje na poziomie studiów (na maturach się nie spotkałem). Nie każda uczelnia ma w nawyku sprawdzać kto siedzi na sali. Na moim uniwerku każdy egzamin zaczynał się i często kończył legitymowaniem każdego uczestnika wraz z weryfikacją listy.
@fiziaa: UAM ogólnie miał ciekawy pomysł na rekrutację. I