Aktywne Wpisy

mirko_anonim +43
✨️ Dlaczego nie każde dziecko to szczęście? Ⓘ
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie

WielkiNos +693
źródło: 1000133459
Pobierz

Widzieliście już nowe 4programmers? Jak Wam się podoba?
@KrzaQ2: Nie z zaskoczenia, testowa wersja stała obok dobre pół roku. Co to DV?
@anonim1133: Sprawdza się ten motyw na całym świecie, więc też spróbujemy.
Co do zakoczenia - informacji nie było ƶadnej jeśli jej nie poszukałeś. Inaczej mówiąc, znacząca większość uƶytkowników została zaskoczona. Tak się nie robi.
Nie był zaskoczony żaden użytkownik, który przeglądał forum - posty w wątku o nowej wersji pojawiały się bardzo często. Taka krytyka będzie się pojawiać przy każdej zmianie, musimy się z tym pogodzić. Z drugiej strony jest
Co do DV - uwaƶam, ƶe się mylicie, ale w sumie c_/