Aktywne Wpisy

s3b4 +924
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w

Taką dostałem ofertę na LI:
Rozumiecie? PANDAS! i NUMPY! LOL!
Poszukujemy programisty C++ który na co dzień będzie korzystał z Qt?
albo
Poszukujemy programisty PHP który na co dzień będzie korzystał z Symfony?
albo
Poszukujemy DevOpsa który na co dzień bedzie korzystał
Jak Ci przeszkadza to nie musisz aplikować. Jakość wzrośnie, tak jak jakieś 10 lat temu praktycznie zero ofert z widełkami, a teraz to norma.
Dostałeś zaproszenie do kontaktów i dwa zdania. Pewnie jak przyjmiesz to dostaniesz pełną ofertę. Niekoniecznie HR mają wiedzę techniczną. Skoro siedzisz w branży 10 lat to wiesz jak to działa. :)
no, no nie zestaj się XD Jak ty nawet nie wiesz co to znaczy m.in. to chyba złapałeś dopiero pierwszą pracę.