Aktywne Wpisy
Zoyav +97
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Brawo dla uśmiechniętych fajnop0laków z Jagodna.
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Muszę to z siebie wyrzucić. Zakochałam się, mam romans. Jestem od pięciu lat w związku, związek jest stabilny i nudny. Mieszkam za granicą, na zachodzie, mój chłopak jest miejscowy. Poznałam niedawno Rosjanina, miły, zaradny, z mordką jak ziemniaczek (mnie bardzo pociągają Rosjanie, więc to właściwie zaleta). Nie wiem co robić, czuję się jakbym miała piętnaście lat, a jestem już po trzydziestce, nie mogę jeść, nie mogę spać, ale nie mogę się rozstać, bo w pewnym stopniu jestem zależna od mojego obecnego niebieskiego (nie finansowo, bo zarabiam dobrze). Pewnie powiecie że #p0lka, ale trudno czasem wygrać z uczuciami, trudno wybrnąć z takiej sytuacji, bo niezależnie od mojego wyboru będę musiała kogoś zranić.
Byliście w takiej sytuacji? Jak się to u was skończyło?
#zwiazki #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60efc6c191a69a000ab95e27
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@crazykokos: No spoko, masz prawo mieć opinię. Tyle że nie masz racji. W normalnych związkach zdrada to zdrada i powód, żeby zakończyć związek. Powinna się przyznać i zostawić decyzję facetowi. Jeśli nadal będzie chciał z nią być, to spoko, jeśli nie, to też. Zatajenie to kłamstwo, na tym nie buduje się związków.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@crazykokos: Tak sobie tłumacz - to po prostu egoizm i kompleksy - nic nie wiąże Cię z jakimś przydupasem ale przecież nie możesz być sama - więc trzeba mieć w zapasie ten batonik ze sklepu na wszelki wypadek gdybyś sobie jednak nie
Jestem bardzo dojrzała emocjonalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie trzymam się kurczowo zwiazkow- miałam ponad 10 i często zmieniam chlopakow. I absolutnie mie prowadzę konsumpcyjnego stylu życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@crazykokos: No właśnie, miałem rację, jesteś emocjonalną kaleką nie zdolną do niczego więcej poza wypięciem się :)
Wiec ty wykopku siedź cicho, u Janusza, z jedna rozowa- nigdy nie osiągniesz tego co ja