Aktywne Wpisy
Lewusx +21
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +47
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@SebastianDosiadlgo: no to dawaj, głosowanie na kogo nie było tępe?
Komentarz usunięty przez moderatora
BTW, nie wiem czy wiesz, można było głosować na kogokolwiek i i tak się załapać na pizze. Ci idioci nawet tego nie sprawdzali.
@uuugg: Stałem w kolejce na Jagodnie, kiedy podjechały dwa samochody z jedzeniem. Wyszedł z samochodu jakiś typ i drugi typ, ale z maseczką medyczną na twarzy. Obaj otworzyli tyle drzwi i wyjęli kartony z pizzą. Następnie ruszyli z pytaniami.
A na kogo będzie Pan głosował? Na Koalicję? To proszę kawałek pizzy Supreme dla Pana. A Pan na kogo? Na Lewicę? Ok. to proszę kawałek wegetariańskiej. A ty chłopczyku na kogo? Na konfederację. To masz tutaj ruskiego pieroga na ciepło. A kiedy podeszli do takiej starszej pary, i się spytali na kogo Państwo będą głosować? A dziadek im mówi "na PIS" To oni nagle chwycili te kartony z Pizzą i zaczęli nimi okładać tych staruszków. I wtedy zobaczyłem ,ze w czasie uderzeń temu typowi zsunęła się maska z twarzy i wtedy poznałem, że to był Donald Tusk. I zareagowałem tak jak każdy prawdziwy Polak powinien. Ruszyłem do przodu, popychając resztę kolejki i miarowo powtarzając hasło zasłyszane z telewizji "wina Tuska, wina Tuska, wina Tuska"
Kolejka odbiła po chwili do tyłu, żeby znów miarowo zabujać się do przodu.
"Wina Tuska, wina Tuska" tłum już rytmicznie powtarzał tą frazę, i jak w amoku bujał się trochę do przodu, trochę do tyłu. Co kilka sekund wszyscy robili krok do przodu, powtarzając "wina Tuska,
Komentarz usunięty przez moderatora
@SebastianDosiadlgo: przecież LIS im to powiedział:
I bardzo dobrze, czarnolisto się zapełnia z radością w serduszku 😍
@SebastianDosiadlgo: żeby nazywać ludzi "fajnopolactwem" i "tymi złymi uśmiechniętym" a potem podsumowac wszystkich dookoła jakie to NPC to nawet całkiem zabawne jest. Komiczne wręcz.
Za grosz autorefleksji ;)
no ale Ty to pewnie jesteś ten z 300IQ a że gadasz partyjną nowomowa to pewnie zupełny przypadek nie?