Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +16
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
PokemonowyRambo +164
#bekazpodludzi
Trzeba było przy kasie zaparkować, #!$%@?.
Trzeba było przy kasie zaparkować, #!$%@?.
Argumenty za tym że to nie szur:
- wykształcenie i dorobek - megawysoki wskaźnik Hirscha, kierowanie przez lata poważaną katedrą w Niemczech,
- spójna argumentacja
- fakty: szczepionki powodują (w ultrarzadkich przypadkach) m.in. zakrzepicę, zapalenie osierdzia, syndrom Guillain-Barre.
Argumenty że to szur:
- Mainstream nazwał go "szurem".
Bardzo liczę na rzeczową dyskusję, tj. np. "o lol, co za debil, napisał że spike krąży w krwiobiegu, a on zostaje tylko w ramieniu"
#koronawirus
Bhakdi to
Kobietę twoją tez mam ci wyruchac za ciebie?
Komentarz usunięty przez autora
Wróżby, matka ziemia, astrologia, karma, hinduskie zabobony to dobra jest
Może powinienem zawołać kolegów szurów, oczywiście nie wprost: MOŻE ZAINTERESUJE WAS WPIS
W tym ja
Komentarz usunięty przez moderatora
mmm faktczeking pamietam jak sprawdzałem na poczytnych faktczekach foliarskie wysrywy o laboratoryjnym pochodzeniu wirusa i paszportach covidowych
uwielbiam rzetelne źródła, pjona byczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DunningKruger:
Przecież on nawet tego filmu nie obejrzał, na co ty liczysz panie Dunnig. Jemu wystarczy, że mainstream go skreślił i tyle. Bo jak wiadomo mainstream jest nieomylny.
No i kim są te w.w. instytucje którym ufasz? Jakieś konkretne autorytety
@kozackikozak: wiara to nie nauka. Nieważne czy wierzysz w naukowców, wykop czy żyda na palu