Wpis z mikrobloga

@bucketheadfan: nie przyszło mi nawet do głowy, żeby spalić żąr od razu i mieć miecz +5 jeszcze przed Majulą, o ile boss w heide i pursuer to znane cheese, o tyle ten przystani i grzecznica to już jest skill, no ale żeby tam w ogóle dojśc trzeba tego random dropa +5 na samym początku dostać, masakra... oglądam dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bucketheadfan: na przykład w filmiku nie mógł się dostać do klucza otwierającego DLC, tego w studni w Majuli, fall dmg był za duży, więc musiał to obejść, ale wystarczyłoby, żeby celował w belkę nieco obok i z niej zrobił fikołka na niższą docelową półkę z dostępem do klucza, oszczędziłoby to trochę czasu... drugi przykład wrodzy NPC w iron keep, doceniam, że pokonał ich honorowo, ale IMO wystarczyłoby użyć na nich tego
  • Odpowiedz
@tarkaz: Kompletnie zapomniałem o nasionkach, bardzo sprytnie! Gdyby celował w odpowiednią belkę to pewnie do tej pory nie wiedziałbym, że zestaw lwiego wojownika zmniejsza obrażenia od upadku (i że ten hełm jest tak trudno wyfarmić xD) Jeszcze mi się przypomniało, że chyba nie musiał zabijać strażniczek ognia, gdy mu zabrakło kukiełek - w takiej sytuacji efekt pustego odwraca ołtarz w Kapliczce Amany, ale nie wiem, czy nie trzeba porozmawiać z Milfanito…
  • Odpowiedz
@bucketheadfan: jego poradniki to podstawa jak się robi SL1 run, albo twink builda ( ͡° ͜ʖ ͡°) co do ołtarza to wydaje mi się, że on odwraca pustkę jedynie w przypadku jak na całym świecie nie ma już ani jednej kukiełki, czy to do podniesienia, czy kupienia, no i fakt, musiałby wcześniej uratować wszystkie milfy, a z przynajmniej jedną z nich trzeba pogadać
  • Odpowiedz