@PanNieznanypl: Jak jest dobry skill to się mocno liczny, jak słaby skill to się słabo liczy. Kwestia taka, że na stanowisku front end developera zazwyczaj wymagana jest znajomość frameowków typu react, angular, vue. Więc dobrze byłoby się z którymś z nich zapoznać.
@LazyInitializationException: dokładnie o tym wiem, mam za sobą zrobionych bardzo dużo stron które mogę wrzucić w portfolio, react, vue w trakcie powtórki ,angulara na dniach zaczynam
@PanNieznanypl na takich Wordpress developer i tak bardzo często robi się front, a czym się różni kolorowanie w reactcie, grid czy flex w frameworkach js od grida czy flexa w Wordpressie? ¯_(ツ)_/¯
web developer przy aplikacji na stanowisko front end developer, skill z tamtych dwóch poprzednich liczy się mocno?
@PanNieznanypl: teraz frontend to praktycznie tylko react albo angular (z jedynie kilkoma chlubnymi wyjątkami) - przy wordpressikach to w sumie pytanie, jak bardzo zaawansowane rzeczy robiłeś - jeśli np. budowałeś samemu szablony to myślę, że zarobisz na rekrutacji parę punktów, ale jeśli tylko konfiguracja, to raczej niezbyt.
a przypadkiem popularność angulara nie spada z roku na rok na rzecz vue i innych?
@Ekscentryczny_obserwator: Nie prowadzę ani nie śledzę takich statystyk, nie wiem ;) wiem że ofert pracy jest nadal mnóstwo, chociaż w Vue faktycznie coraz więcej
#pracbaza #frontend #programowanie #programista15k #devops #rekrutacja
Takie doświadczenie na pewno sporo daje
@PanNieznanypl: teraz frontend to praktycznie tylko react albo angular (z jedynie kilkoma chlubnymi wyjątkami) - przy wordpressikach to w sumie pytanie, jak bardzo zaawansowane rzeczy robiłeś - jeśli np. budowałeś samemu szablony to myślę, że zarobisz na rekrutacji parę punktów, ale jeśli tylko konfiguracja, to raczej niezbyt.
@Ekscentryczny_obserwator: Nie prowadzę ani nie śledzę takich statystyk, nie wiem ;) wiem że ofert pracy jest nadal mnóstwo, chociaż w Vue faktycznie coraz więcej