Wpis z mikrobloga

@JohnFairPlay: A ta rakieta co was minęła o metry, to nie powinna była wybuchnąć? Czy ona tylko wydawała się taka bliska?

@Gambolpuddy: Ciekawe, właśnie sprawdziłem i działka na odrzutowcach mają już normalne odłamki. Powinny być lepsze, a rozumiem, że są gorsze.
EDIT: Nie wszystkie, na F100D i innych późnych odrzutowcach dalej po staremu.

EDIT2: ogólnie, to Browning-Colt Mk12 działa ładnie, bo używa tego samego HEFI co M3. Ale
  • Odpowiedz
A ta rakieta co was minęła o metry, to nie powinna była wybuchnąć? Czy ona tylko wydawała się taka bliska?

@Pantokrator: Nie wiem, ale jestem prawie pewien, że tym bonknięciem zmienił mój tor lotu, więc rakieta, która miałą we mnie jebnąć, minęła mnie
  • Odpowiedz
tym bonknięciem zmienił mój tor lotu, więc rakieta, która miałą we mnie jebnąć, minęła mnie

@JohnFairPlay: I tak w rzeczywistości by zapalnik zbliżeniowy chyba odpalił, ale jak nawet w DCS zapalniki zbliżeniowe są zwalone, to nie wierzę, że to dobrze działa w WT :P
  • Odpowiedz
@DomimasKKP: Hmmm, rakiety może i tak, ale dźwięk wybuchu jest 100 razy lepszy w DCS no i pytanie, czy chodzi o lot rakiety, czy o inne cechy.
Wiem, że w DCS w ogóle zapalnik zbliżeniowy często nie działa, w WT trochę działa, a to już jest potężna przewaga :P
  • Odpowiedz