Wpis z mikrobloga

pissowcom pali się pod dupą, sondaże spadają, antypolski ład nie działa, Tusk wrócił i mogą przegrać wybory, w związku z tym chcą zlikwidować wolne media w Polsce aby tym skuteczniej sączyć swoją kur(skiego tele)wizyjną goebbelsowską propagandę, widząc w tym jedyną nadzieję na utrzymanie władzy.
Chodzi o to, żeby mediami w Polsce były jedynie tvpiss, tv republika, media Rydzyka, gazeta (anty)polska, tygodnik "śmieci" i w ramach opozycji koncesjonowanej gowinowe "od rzeczy". Najpierw TVN, potem Polsat, i wreszcie zostanie nam tylko tv goebbels i jej satelity. A idioci pissowscy przyklaskują oczywiście, bo dzięki temu będą mogli kręcić swoje wały na legalu, przy niewidzących mediach, uganiających się za Tuskiem. O to chodzi. Kto tego nie widzi to albo mentalny niewolnik albo zwyczajny idiota, któremu odbiorą resztki wolności, a on będzie się dziwił, jak to się stało.

#bekazpisu #media #tvn
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niekibicujepilkarzom: tak a o co chodzi? 5 lat temu wiedziałem że tak to się skończy i śmiałem się z głupoty bezgranicznej tego narodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeszcze jedno - polsat już się dawno wypiął pisowcom do ruchania. Tvn jest ostatnim bastionem w mainstreamie
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano: owszem Bidon ma nasz chlew gdzies ale mysle ze jak lokalni kacykowie zaczna utrudniac interesy spolki Discovery(a to przeciez donich nalezy TVN) to momentalnie sprawa zostanie wyjasniona.Nie potrzeba do twgo cioci Żorżety.Wiaz sadze ze to tylko puste szczekanie pieskow karakana.
  • Odpowiedz
@Simeonbarnaciakov: Amerykańscy kapitaliści już się postarają, żeby tej ustawie ukręcić łeb.

Amerykanie zainstalowali pseudodemokrację w Polsce, kraju zaprzańców sprzedawczyków i miernot, więc mają obowiązek jej bronić. Do końca naszego, lub ich- jak mawiał klasyk.
  • Odpowiedz
Amerykańscy kapitaliści już się postarają, żeby tej ustawie ukręcić łeb.

@demagog: No nie wiem. Poza slowami oburzenia nic wiecej na razie nie robia. Za Trumpa na sama mysl o ichniejszej ustawie pisiory byly prostowane do pionu momentalnie.

Poza tym wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia, ze biden dogadal sie pod stolem z putinem i cos czuje, ze bylismy jednym z podpunktow.
  • Odpowiedz