Na wesele mają przyjechać goście z Anglii (4 os rodzina). Tylko to są ludzie antycovid (covida nie ma, chipy w szczepionkach). Więc nie chcą żadnej kwarantanny, szczepić nie będą się, nawet nie wiem czy testy zrobią. Chcą przyjechać autem do PL dzień przed weselem, bez żadnej kwarantanny i zaczynam się denerwować już tym. Jak teraz to wygląda? Pojadą pewnie przez Francję, Niemcy i do PL. Na granicy zatrzymują? Mówią że jak ich zatrzymają na granicy to poda fałszywy adres co robić bo boję się że mi policja na końcu wpadnie na wesele i wszyscy będą na kwarantannie na końcu...
@ChrisClever @Vanciu No właśnie to najbliższa rodzina, a nie kumają nic że inni mogą mieć problemy tylko patrzą na jakieś swoje chore poglądy. Nie każdy tak samo uważa jak oni, niektórzy boją się Covida a niektórzy w ogóle nie wierzą. Ale na weselu to myślę że pasuje to uszanować...
@jtomek1: Jak przyjada ten dzien przed to sam ich p--------l do sanepidu i na policje ze sie nie zglosili przy przekraczaniu granicy i bedzie po problemie.
@jtomek1: A niech se przyjeżdżają i zarażają. Wariant delta jest bardziej zakaźny a przy tym mniej śmiertelny. Chwila bólu i po sprawie a tak to w antyszczepionkowej PL będzie się ten cyrk ciągnął bez końca.
@jtomek1: niech zrobią testy chociaż w UK dzien przed wyjazdem żebyście wy się czuli bezpieczniejsi a obejście kwarantanny to już nie wiem jak to wyglada
#kwarantanna #covid #uk #anglia #wesele #slub #podroze
Komentarz usunięty przez moderatora
@Vanciu
No właśnie to najbliższa rodzina, a nie kumają nic że inni mogą mieć problemy tylko patrzą na jakieś swoje chore poglądy. Nie każdy tak samo uważa jak oni, niektórzy boją się Covida a niektórzy w ogóle nie wierzą. Ale na weselu to myślę że pasuje to uszanować...
@jtomek1: Czekaj. Właśnie przeglądam lexa i nadal nie widzę żadnego obowiązku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na ślubie na pewno ty będziesz Panem Młodym?
Komentarz usunięty przez moderatora