Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kliko:

Robak, który jedyne co przesyła to zdjęcia, nie zrozumie problemu.

No spoko, to znajdź takiego robaka, bo źle trafiłeś XD mówię o plikach a nie tylko zdjęciach.
  • Odpowiedz
w formacie .mkv

@Kliko: dalej przestałem czytać. Iphone kupują osoby którym zależy na niezawodności - telefon ma po prostu działać. Chcesz się bawić w jakieś formaty to android jest dla ciebie.
  • Odpowiedz
  • 6
@mariuszMAXpalonko:

Stan naładowania baterii w percentach można normalnie włączyć w ustawieniach(sam tak zrobiłem a iOSa mamy chyba takiego samego? ( ͡° ͜ʖ ͡°))

Zgadnij, skąd wiem, że masz max iPhone 8 lub SE ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kliko: do parunastu GB. Paręset mega to prześlesz szybciej po sieci niż ty wyciągniesz ten swój kabelek xD

Opisujesz to problem który nie jest problemem. No chyba, że ciągle jesteś technologicznie w 2008 roku.
  • Odpowiedz
dalej przestałem czytać. Iphone kupują osoby którym zależy na niezawodności - telefon ma po prostu działać. Chcesz się bawić w jakieś formaty to android jest dla ciebie.

@Janusz_z_Rivii: no właśnie telefon ma działać, a nie działa. użytkownik nie powinien musieć przejmować się formatem pliku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kliko: nie wiem, nie stoję z zegarkiem, bo to się dzieje w tle. Nie muszę być uwiązany kabelkiem xD do 30 minut dla jakichś kolosów.

Polecam zainwestować w lepszego neta, a nie w srajfona.
  • Odpowiedz
@crimson_fckr: Przestań pisać bzdury o tym jak nie działa. Mam go od 3GS i nie zauważyłem żeby nie działał. I naucz się czytać ze zrozumieniem. Po co mi format pliku na telefonie wytłumacz mi? Jak chce posłuchać muzyki mam Apple Music. Chce obejrzeć film, mam telewizor w salonie. Powtarzam po raz kolejny. To jest telefon dla innego użytkownika. Napewno nie takiego który używa telefonu do oglądania filmów.
  • Odpowiedz
@Kliko: Ta, aplikacje to akurat na androidzie najczęściej są łyse w porównaniu do iOS. A telefon nie odblokowuje się od razu po Face ID, bo w pierwszej chwili czeka na płatność NFC. Procenty baterii włączasz normalnie w ustawieniach.
  • Odpowiedz
@Kliko: Klasyczny post o iphonach - op ma co do telefonu wymogi z 2010 roku a androidziarze przyklaskują bo mogą przesyłać sobie pliki przez kabel (w 2021 roku xD)
Nothing personal, tylko zauważam schemat, bo zawsze jest to samo xD
  • Odpowiedz
@Kliko: Dodam jeszcze wyłączanie wifi lub bluetooth 'Do następnego dnia' a nie całkowicie jak w androidzie gdzie w nocy jak chce sprawdzić godzinę to telefon automatycznie włącza wifi i n--------a powiadomienia, żeby wyłączyć całkowicie trzeba specjalnie wejść w ustawienia
  • Odpowiedz