Aktywne Wpisy

alkoholik000 +11

Zoyav +42
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

#blackpill
#wzrost
#przegryw
Mam 166cm wzrostu i odnoszę wrażenie, że nawet osoby ze starszego pokolenia są ode mnie znacznie wyższe. Gdziekolwiek w swoim mieście się udam tam częściej spotykam kolesi 180 niż 170. Kobiety podobnie łatwiej mi trafić na taką ponad 170 niż 160. Nawet laski o wzroście 180 częściej widuję niż poniżej 160. Pisałem o tym z paroma osobami na pewnym forum, to mnie wyśmiały sugerując konfabulację.
Wydaje mi się, że to wina miasta. Jestem z Tczewa. Natomiast osoby, które pisały, że spotykają wiele niskich kobiet jak i sporo mężczyzn mojego wzrostu pochodzą ze śląska lub Rzeszowa.
U mnie w mieście poważnie często widuję takich 190, a 170 rzadko. Laski to same właściwie 170. Napiszcie jak to jest u was i z jakiego jesteście województwa.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e4332ac52352000b0bf82d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: karmelkowa
Komentarz usunięty przez autora