Wpis z mikrobloga

Ja też głosowałem na Konfederację i owoce pracy polityków tej partii są na tyle dobre, że w następnych wyborach również na nich zagłosuję.

@QuisUtDeus: Jakie owoce pracy? Głosowanie wspólnie z PiS-em? Populistyczne hasełka gospodarcze czy wprowadzanie zamordyzmu? xD

Mnie Konfederacja bardzo pozytywnie zaskakuje w tej kadencji Sejmu, choć na nich nie głosowałem. To najaktywniejsza i najbardziej wolnościowa partia polityczna w Sejmie.

@wojtas_mks: Dobra dobra kucu. Oznaczyłem sobie ciebie wcześniej kilkoma
Dobra dobra kucu. Oznaczyłem sobie ciebie wcześniej kilkoma wątkami w których brałes udział xD

@Kryspin013: Czy to że podoba mi się ich działalność jest równoczesne z głosowaniem na nich w 2019? Odpuściłem tamte wybory (mimo iż kibicowałem Konfie) bo nie wiedziałem czym Konfederacja będzie po sojuszu z narodowcami, ale trzymają się mocno wolnościowej retoryki i wdrażają ją w praktyce. To dla mnie plus.
Czy to że podoba mi się ich działalność jest równoczesne z głosowaniem na nich w 2019?

@wojtas_mks: Nie, ale w wielu wątkach ich usprawiedliwiasz i masz poglądy zgodne z ich linią partii.

mimo iż kibicowałem Konfie

@wojtas_mks: No cóż za przypadek.

mocno wolnościowej retoryki

@wojtas_mks: W którym miejscu? Bo póki co wolnościowcy nie bardzo chcą mieć cokolwiek wspólnego z konfederacją. To tego ta partia to żart jak posłuchasz ich