Aktywne Wpisy

Bunch +54
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Jakie znacie #gry w których można mieć kota? xD
Simsy z dodatkami - wiadomo, w Divinity: Original Sin II w pierwszym akcie - ale gdzie jeszcze?
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #gry #pcmasterrace #konsole #nintendoswitch #xbox #ps5 #koty #kitku
źródło: comment_16255445370PMgM25UZ0MjmMaZ1RJUls.jpg
Pobierzźródło: comment_1625556986tqmTq4MGTDSBoQrdfjluaK.jpg
Pobierzźródło: comment_1625557331JW2w6fNA2uJ55J2xyxaWDs.jpg
Pobierz@temokkor: Można
źródło: comment_1625560316BSIJbHxpLIX5FZ0bEhJlOW.jpg
Pobierz@Merdarion_PL: Ponownie odpaliłem sobie drugą część i widzę, że za archievementy mogłem kupić przed startem różne 'ułatwienia'. W tym miejsce dla jednego z towarzyszy(Eder) na zwierzątko, więc mam nadzieję, że będę latał sobie z dwoma kotełami po polach bitewnych.
źródło: comment_1625564216ka3UbOi37v6VBNHLYYcSO6.jpg
Pobierz