Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@hitherto: mmm wykopek w c--j agresywny bardzo stanowczy - w internecie powie jak żyć, irl zacznie każde zdanie od "hmm I wonder" albo zostanie w------y po okresie próbnym za kiepska komunikację xD
  • Odpowiedz
@chrabia_bober: a potem masz setter nie w metodzie i się jebiesz z debugiem 4h, rusek ma rację jedyne czego bym się czepnal że atrybuty nie są oznaczone jako prywatne a jako z gwiazdką bym dał żeby zrobić to "po pythonowemu" ew @property
  • Odpowiedz
@hitherto: OP ma za duży impostor syndrom, w gruncie rzeczy są w jednym projekcie i mają pewnie taki sam poziom wiedzy/niewiedzy, więc zostaje political correctness: "hmm, i wonder...".
Wiesz, albo nie wiesz. 1 albo 0. Jak w programowaniu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cosmopolitan: Zmienilem swoj komentarz, w sumie to tak zgadzam sie, wytlumaczylem czemu uwazam ze to jest redundant.

Impostor syndrome: lepsze niz Ci niektorzy co mysla ze wszystko potrafia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chrabia_bober: Impostor syndrom jest akurat u tych co myślą, że wszystko potrafią i bardzo nie chcą, żeby inni się dowiedzieli, że mają jakieś braki. Temat mocno dotyczy finansistów i programistów. Ja jestem na etapie "wiem jak bardzo dużo nie wiem, że nigdy się nie dowiem, oraz jak bardzo dużo mam też w d..." :-) Np. code review. Zatem tutaj nie trafiasz. :-)
  • Odpowiedz