Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +99
Ja pierdziu jak gen Z już tak mocno wejdzie w rynek pracy to z 90% januszexów upadnie xD
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
źródło: IMG_5860
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

Twoim nauczycielem był kretyn bez umiejętności uczenia i poczucia misji. Nie tłumaczył jak korzystać z tablic wzorów. To jestem w stanie zrozumieć.
Jednak kiedy nauczyciel matmy dokonał wszelkich starań i tłumaczył jak krok po kroku mając tablice wzorów można rozwiązać praktycznie każde zadanie i nadal wtedy nie zda się matury, to jest to powód do wstydu i bycia idiotom.
Serio tutaj nie ma usprawiedliwień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kończyłem liceum ze średnią 1,63 (EDIT: z matmy) i miałem 80% z podstawy.
#matura
@JoMaHaa: Ty wiesz jak dopuszczają do matury czy jaja sobie robisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrochenMochen: pewnie p---a z polskiego, co?
Komentarz usunięty przez moderatora
@GrochenMochen: A co z niezdaniem matury z języka polskiego?
@JoMaHaa: Wybacz nie doprecyzowałem 1,63 to średnia z samej matematyki. Od 1,51 dawali promocję lub dopuszczenie do egzaminu dojrzałości.
@ConanLibrarian: no też beka.
@GrochenMochen:
No tak, bo przecież nie żyjemy w 2021 roku i nie mamy dostępu do internetu, YouTube i mnóstwa książek za pół darmo xD Jeśli ktoś uważa, że winę za jego niezdaną maturę ponosi nauczyciel to w mojej opinii jest debilem.