Wpis z mikrobloga

Nie zdanie matury z matematyki nie jest powodem do wstydu czy bycia debilem gdy:
Twoim nauczycielem był kretyn bez umiejętności uczenia i poczucia misji. Nie tłumaczył jak korzystać z tablic wzorów. To jestem w stanie zrozumieć.
Jednak kiedy nauczyciel matmy dokonał wszelkich starań i tłumaczył jak krok po kroku mając tablice wzorów można rozwiązać praktycznie każde zadanie i nadal wtedy nie zda się matury, to jest to powód do wstydu i bycia idiotom.
Serio tutaj nie ma usprawiedliwień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kończyłem liceum ze średnią 1,63 (EDIT: z matmy) i miałem 80% z podstawy.
#matura
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrochenMochen: co ma nauczyciel, że ktoś jest kretynem? Ja tez miałem nauczyciela który nie umiał przekazywać wiedzy ale uczyłem się z Matemaksa i samemu. 6 lat temu 97 z podstawy i 89 rozszerzenie
  • Odpowiedz
@ketiow: No ale nie każdy ma takie podejście by się uczyć z matemaksa czy innych jutubów. Ja poza korzystania wiedzy od nauczyciela nie miałem korków czy innych gówien ale zdałem maturę, bo dobrze nauczyciel tłumaczył.
@JoMaHaa: Ty wiesz jak dopuszczają do matury czy jaja sobie robisz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
`Nie zdanie matury z matematyki nie jest powodem do wstydu czy bycia debilem

@GrochenMochen:
No tak, bo przecież nie żyjemy w 2021 roku i nie mamy dostępu do internetu, YouTube i mnóstwa książek za pół darmo xD Jeśli ktoś uważa, że winę za jego niezdaną maturę ponosi nauczyciel to w mojej opinii jest debilem.
  • Odpowiedz