Aktywne Wpisy

jmuhha +38
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
Tymczas0wy +400
źródło: temp_file4658650895718587853
Pobierz

Po ostatnim spektakularnym wytrzale runflata na autostradzie, ktory znaczaco urozmaicil mi podroz na urlop musze kupic nowy komplet.
Rozmiar to koniecznie 225/55/17 letnie (albo wielosezon). KONIECZNIE runflaty.
Ktos cos podpowie?
W sumie mam swoje typy, ale chetnie poslucham wykopkow.
Inna rzecz, a tak naprawde glowny powod tego posta.
Z niewiaodmych przyczy moje AC na aucie z platywnoym wariantem assitance zapewnia holowania bez limitow i nne atrakcje, ale bez kolizji auta zastepczego juz nie dostaniesz. I pomimo tego, ze mowilem 3x agentowi to opony nie sa ubezpieczone, bo poodbno nie mogly byc w tej polisie.
Chce przy kupnie dokupic osobne ubezpieczenie opon. Polecacie jakis sklep? Korzystaliscie?
Ineteresuje mnie tylko pakiet "allinclusive/wywalone po calosci" . Jak cos sie stanie z opona to maja wymienic/oddac kase. Najlepiej na 2 lata. Ktos moze polecic cos albo odradzic?
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #opony #samochody
...zamiast wielosezonowych używek( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego nie rozumiesz?
O to, to,to.. ja sobie wygodę i bezpieczeństwo cenie bardziej.
Masz prawo mieć swoje zdanie.
480 zł sztuka.
@bigger: Czekaj co? Wygodę czego, bo chyba nie jazdy xD
Moge sie mylić ale wyczuwam tutaj pelikana ktory pięknie łyknął propagandowke bmw o tych gowno oponach. Dales radę chociaz dojechać do lokalnej wulkanizacji na
Osobiscie nie odczuwam wiekszej roznicy w pomiedzy runflatem a nie runflatem. A mam do tego auta 3 komplety kol i gwarantuje, ze jakbysmy zrobili "blind test" to bys zdecydowanie nie wybral na jakiej gumie jedziesz. Nie jest jakies mega wygodne auto, ale jest dosc swieze do tego od nowosci w rodzinie i absolutnie bezawaryjne. Do tego malo pali.
Jak chce zeby bylo mega
@bigger: jak to jest błąd agenta, a mógł być to wałkuj temat.
Jakieś badanie potrzeb klienta dał Ci pewnie do podpisania, nie wiem czy masz to w papierach, jeśli tak to możesz zerknąć co tam było.
Ja mam w ubezpieczeniach dużo znajomych i wiem że do tematu poważnie podchodzą.
W