Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elmer_Fudd: > mi nie przeskadzasz ale skrytykować czy polubić wpis cie krytykujący mogę.
Oczywiście, że możesz skrytykować. Po to mamy możliwość komentowania, żeby dyskutować. Po prostu ostatnio dużo jadu się wylało w stosunku do mnie

Nigdzie nie napisałem, że jest win-win. Nie ma możliwości, żeby tak było. Zawsze ktoś przegrywa i ktoś wygrywa.
Jest różnica pomiędzy kimś kto wchodzi w projekt bez researchu, a kimś ktoś jednak weryfikuje dany projekt
  • Odpowiedz
@1Lupa: może nie rozumieją, że w tokeny się wchodzi prelaunch albo launch, robi szybkie x5-x100 zależy jak żre i maksymalnie po 3-4 tygodniach wychodzi i leci na następny.
Z punktem 5 też się nie zgadzam. Jak 10 pierwszych walletów ma więcej niż 10% to w to nie wchodzę, to nigdy nie wróży dobrze.
  • Odpowiedz
@Pan_Kielonek: no ja się zgadzam z tymi portfelami. Tylko, że ja pisałem o np. portfelu marketingowym albo dla developerów, który np. często jest zablokowany na 5min i potem mogą go zrzucić. ty piszesz o portfelach publicznych

I nie tłumacz im tego bo jeszcze to zrozumieją i się im świat wywróci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@1Lupa: Ja tylko widziałem jak pisali żeś Pan łysa menda i wrzód na zdrowym organizmie narodu i żeby uważać, ale to nie ja pisałem tylko widziałem.
  • Odpowiedz