Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Kielonek: Dziękuję za dobre słowo.

@multiwitamina: Naprawdę plujesz? Taki z Ciebie łobuz?

Nie chce zmieniać niczyjego podejścia. Tylko słabi mnie to, że masz problem z tym, że ktoś rzeczywiście może zarobić? Bo ani razu tutaj nie użyłem zwrotu KUPUJ! ŁADUJ CAŁĄ KASę! BIERZ KREDYT!
Wrzucam projekt we wczesnym etapie, który ma szanse wyskoczyć. A to czy ty kupisz w dobrym momencie czy wypłacisz w dobrym momencie albo czy w
  • Odpowiedz
@multiwitamina: No weź, przecież to są projekty. Projekt redystrybucji dóbr, zrobiony przez jakiegoś 15 letniego Sebę z Serbii. Gdyby nie Lupa, to ktoś mógłby przypadkiem niedowidzieć się o istnieniu tokena na temat którego można znaleźć informacje takie że ma "unique tokenomics" i "anti-whale system". Ale nie znajdziesz żadnego imienia, nazwiska, profilu do Linked In, profilu na Instagramie, nic. Twórcy nie istnieją, ale mają śmiesznego robaka na logu tokena i robią
  • Odpowiedz
@UrbanHorn: Dokładnie tak jest. gdybyś więcej szukał to byś wiedział, że:
są projekty do profili z linked in i są projekty gdzie ludzie mieli profile linked in, nagrywali ze sobą filmiki, a i tak były scamem. Wiesz dlaczego? Bo takie rzeczy można kupić. Płacisz typowi, żeby nagrał za Ciebie filmik. Można generować osoby programem więc ludzie ze zdjęć mogą nawet nie istnieć. Dlatego warto dobrze się przyjrzeć i zminimalizować ryzyko.
  • Odpowiedz
@multiwitamina: rób co chcesz. Widzę, że masz za daleko do łba, żeby zrozumieć jak działa świat. Jak Cie kolega zaprasza na mecz to też chce Cie wykorzystać? Bo chcę sprawić, żebyś go polubił?
  • Odpowiedz
Każdy ruch jest determinowany przez coś. Jak nie siedzisz w BEP tokenach i nie chcesz zarabiać na spekulacjach to czemu nie przewiniesz dalej tylko zatrzymujesz się, żeby mnie obrazić?
  • Odpowiedz
@UrbanHorn: a jakie to ma znaczenie, przez kogo jest projekt robiony? Moze byc i 10 letni seba, byle to nie był rug albo honeypoot. Taki głupi HODL zrobił mi $4000 z $50 w 2 tygodnie. Wole wtopić na 10 tokenach a na 11 zrobić x100 niż liczyć na "poważne projekty" co mi zawrotne 100% w kilka miesięcy zrobią
  • Odpowiedz
Co wy tu robicie na tym tagu? Siedzicie załadowani po jaja w jedyny słuszny BTC i piszecie "O BTC urus", a potem "O, BTC zmalał" "huehue, no rzeczywiście"
  • Odpowiedz