Aktywne Wpisy

abvq +305
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

MLeko29 +212
Dzień dobry
źródło: 1000057259
Pobierz

Wiadomość oczywiście śmierdzi na kilometr ale z czystej ciekawości podałem jakiegoś maila, którego używam do spamogennych spraw. Oczywiście nie zawiodłem się :D (c.d. w komentarzu)
#januszeolx #niebezpiecznik
źródło: comment_1625039835GFTM3MCkNVgXxWeA9oCCng.jpg
Pobierzźródło: comment_16250399982Uroi6fBOfzyaKZcwYXr7Y.jpg
Pobierzźródło: comment_1625040066ZybXJfUF14ETRgdAZPeDS7.jpg
Pobierzźródło: comment_1625040158WXFKDKKy3i2M3uH4otqcv5.jpg
PobierzNic, napiszę do pani, że nie jestem w stanie zapłacić...
tylko i wyłącznie załatwianie transakcji przez OLX
całe te kombinowanie na lewo to tylko proszenie się o kłopoty
nie, ty nie
ale mnóstwo ludzi to debile skończone i się łapią na takie rzeczy- niestety
ciekawe czy ten wariant się rozwinie
źródło: comment_1625041802rgjACSwj9BBw66ivXTvFmu.jpg
Pobierzże też ci nie szkoda czasu....
zgłoś ten wariant do @niebezpiecznik-pl
Czas - przy komputerze i tak siedzę, a odpowiadam i z ciekawości i też, by szybciej wyciągnąć i "zabić" nowe scamowe domeny.
a, nie widziałem, sorki
źródło: comment_1625042071b3ZfMduH0FJx9Wsol8KAtl.jpg
Pobierz@Jarek_P (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@To_Masz111: na 1 zdjęciu widać, że oszust "otrzymał wiadomość, że potwierdzenie zostało wysłane na Pana/Pani pocztę"