Aktywne Wpisy

mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga

cardenas +374
żydowska posłanka pisze wprost, że nie jest wierna narodowi polskiemu pomimo przysięgi jaką składała.
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka

#pathofexile
A w tej lidzę oczywiście same spaleńce, że żal pisać. Na pewno zmniejszyli szanse, bo to nie jest możliwe, że paliło wszystko jak leciało doctory, house of mirrors, karty na house of mirrors i nurses ( ͡° ʖ̯ ͡