Aktywne Wpisy
ToKontoNieIstnieje +201
Balento +14
ooohhh, jak dobrze sobie zwalić konia! a jutro się rucham z dziewczyną, ale że dziś śpię sam to musiałem inaczej się zaspokoić by trysnąć rozkoszą. a wy co, frajerzy, dalej myślicie że jakieś kretyńskie NNN zmieni wasze życie? XDD
#nonutnovember #nofapchallenge #nofap
#nonutnovember #nofapchallenge #nofap
#logikarozowychpaskow #modameska
Najważniejsza jest umiejętność dopasowania ubioru do miejsca i okoliczności. Na wesele czy wszelkie uroczystości rzeczywiście w krótkich spodenkach nie wypada, do pracy w biurze też pewnie nie bardzo (choć tu już opinie są mieszane), ale co jest złego w wyjściu na miasto w krótkich spodenkach. Ulica
Nie mam zamiaru temu zaprzeczać co ta ekspertka mówi, jak i tym bardziej nie mam zamiaru się stosować do tych wymyślnych kanonów, gdyż mnie one zupełnie nie obchodzą.
Może ktoś inny wytłumaczy bo ta dyskusja pojawia się przynajmniej raz do roku w mediach i nie chce mi się marnować czasu.
A Pani typowo gra pod kontrowersję bo ma parcie na szkło.
Rozdwojenie jaźni? :p co dla Ciebie oznacza że "tanktop jest zbyt nagi na ulicę" xD?
Faktycznie zero kontrowersji. Przecież nie ma znaczenia czy idziesz do biedronki na zakupy, czy może na wesele albo kolacje w ambasadzie. Zawsze masz mieć spodnie bo jak nie to faux pas xD.
Ludzie, jak wy się odnajdujecie w życiu, skoro was oburza opinia jakiejś randomowej babki?!
@vateras131: czemu stupid? ta babka ma doktorat i zdobywała swoją wiedzę między innymi od szefa protokołu Białego Domu. na pewno mądrzejsza od 99% innych osobowości celebryckich
babka jest ekspertem od wyższej kultury która w sumie wymiera, według praktycznie każdego savoir vivre, krótkie spodenki są HARAM i to nie jest jej wymysł tylko tak się ustawiły trendy w towarzystwie w którym się obraca i ma racje mówiąc że dżentelmenowi to nie przystoi. Przeciętny wyk0pek by poszedł przywitać prezydenta USA w dresach pewnie xD albo w koszuli z krótki rękawek xD Dlatego są potrzebne osoby jak ta pani