Aktywne Wpisy

jestem_tunowy +727
kolczyk w nosie - największe oszpecenie jakie może sobie sprawić kobieta w XXI wieku imo nawet znacznie gorsze od tatuaży, obrzydliwa moda i instant redflag, zgadzasz się - plusujesz
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #piercing

DavyX +968

I zauważcie, że każdy z bohaterów nagle dostawał od losu coś co zmieniało jego gofniane życie o 180 stopni. Harry dostał list z Hogwartu, dzieciom z Narnii otworzył się portal w szafie, etc.
I zrozumialem, że ja też podświadomie oczekuję na coś co odmieni moje gofniane życie w Polsce za 2700 na rękę. Ktoś przyjdzie, pojawi się mentor jak w karate kid, znajdę skarb, pójdę do lasu i wydarzą się jakieś niespodziewane okoliczności. Tymczasem już kolejny weekend dobiega końca, a drzwi do Narnii znów się nie otworzyły, List z Hogwartu nie przyszedł, a myagi się nie pojawił. Na poziomie świadomym wiem, że to brednie, ale podświadomym tli się nadzieja, że nie może być aż tak źle, że to czarna noc przed pięknym świtem.
Czyli zapiertol w Polsce stoi w konflikcie z najgłębszymi wzorcami mojej podświadomości i stworzyło to nerwicę wegetatywną, bóle brzucha, głowy etc. Dobrze Polaczkom puszczać takie filmy, żeby tyrali w fabrykach i czekali na odmianę losu.
#polska #disney #przegryw #psychologia #przemyslenia #przemysleniazdupy #zarobki #polak #blackpill #redpill #nerwica #depresja
a tak poza tym - masz 29 lat i się starych pytasz o pozwolenie?
Tak jak mnie na siłę wysłali na studia, bo mieli napchane głowy tymi zabobonami, za ich czasów po studiach czlowiek to był ktoś. Kompletnie nie
rób jak uważasz i pokaż im efekty - wtedy zamkną mordy
pick one. 2,7k to już sporo więcej niż większość pracujących Polaków.
Jak zarobiłem kilkaset k na giełdzie to moja stara tylko mnie skrytykowała "ty to tak najbardziej lubisz, żeby zarobić i się nie narobić"
W sumie całe życie byłem od leni i nierobów wyzywany.