Aktywne Wpisy

32cm +41
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

marjanoos +328
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

#burza
źródło: comment_1624562184R5Rg5agCWW9p82d8HPDwac.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Szkoda że nie możesz wysłać im wiadomości że to przez globalne ocieplenie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@embrion: GO jest faktem, ale takie kataklizmy już się zdarzały.
źródło: comment_1624569338xummmFspidLkdvA2Q1sNF9.jpg
PobierzNiestety nie mam interesu w reprezentowaniu żadnej ze stron w klimatycznych wojenkach, bo nikt mi za to nie płaci. Jeśli chcecie zgłębić temat dla własnej satysfakcji to mogę polecić lekturę publikacji naukowych z dziedziny geologii na temat wahań temperatury i poziomu oceanów, oraz przyczyn pojawienia się lodowców na naszej planecie.
pogoda to nie klimat
jeśli rzucisz kością w zasadzie nie ma opcji by przewidzieć (poza ślepym strzałem) jaka cyfra padnie w zakresie od 1 do 6
za to wykonując kolejne rzuty i wyliczając z nich średnią, owa średnia będzie zbliżała się do 3,5 i plus minus mieściła w tej wartości z bardzo niewielkim odchyleniem przy odpowiednio wysokiej
@RotflCopter: jest w stanie z całkiem niezłą dokładnością
przy odpowiednio dużej ilości rzutów otrzymamy zbliżoną liczbę poszczególnych cyfr, dlatego średnia będzie dążyła do 3,5
źródło: comment_1624580605tWkuZQGBJjVDEHT95oeQSd.jpg
Pobierz